Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 13:24

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-3: Τρίτη σερί νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-3: Τρίτη σερί νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ δύο αριστεροπόδαρους, τους Νίκο Τριανταφυλλάκη και Αποστόλη Κορομηλά η Αναγέννηση Παραλίας θριάμβευσε χθες στην Ανδρούσα επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 3-1.

Ηταν το δεύτερο διπλό για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα και συνάμα η τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με την "Μπάρτσα" να ανεβαίνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αντίποδα η Ανδρούσα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δίκαια έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο, μένοντας δίχως νίκη στο γήπεδο της.

Στο 11' η κοντινή κεφαλιά του Βλαχόπουλου από σέντρα του Μαραγκούλια έφυγε ψηλά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τρίψας μετά από ωραία ενέργεια, έπιασε ένα δυνατό σουτ με το δεξί στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία με άξονες τους Τρίψα, Τριανταφυλλάκη και Κορομηλά από την αριστερή πτέρυγα.

Προβάδισμα στο 42' με Τριανταφυλλάκη

Στο 40' ο Μαρής σέντραρε και το πλασέ στην κίνηση του Κορομηλά δεν βρήκε για λίγο στόχο.

Δύο λεπτά αργότερα έγινε το 0-1 όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και απόκρουση των αμυντικών, ο Τριανταφυλλάκης με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Κατσίποδα.

Μάλιστα στο 44' η καλαματιανή ομάδα παραλίγο να διευρύνει το προβάδισμά της, όμως το διαγώνιο σουτ του Κορομηλά έδιωξε με τα πόδια ο Κατσίποδας.

Το β' μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να παίζει παιχνίδι πρωτοβουλίας με καλή κυκλοφορία.

Στο 48' ο Μάρης σέντραρε και ο Τριανταφυλλάκης έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να τραντάζει και πάλι το οριζόντιο δοκάρι!

"Καθάρισε" ο Κορομηλάς μέσα σε ένα 7λεπτο

Η υπεροχή της Αναγέννησης καρποφόρησε εκ νέου στο 58' όταν ύστερα από εξαιρετική συνεργασία, Μουλιάτου, Τρίψα, Κορομηλά, ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Μετά από έξι λεπτά και πάλι ο Κορομηλάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία (0-3), "τελειώνοντας" την υπόθεση νίκη.

Ενα λεπτό νωρίτερα η Ανδρούσα είχε απειλήσει με το πλασέ του Βλαχόπουλου (από γύρισμα του Κάλλα) να αποκρούει ο Ανδρέου.

Μείωσε ο Μαραγκούλιας στο 71'

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη μείωσε σε 1-3 στο 71' όταν ύστερα από γέμισμα του Μαραγκούλια από πλάγια θέση, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ανδρέου.

Στο 87' ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κάλλα, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Ανδρέου.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών η Αναγέννηση είχε και τρίτο δοκάρι μετά από διαγώνιο σουτ του Κορομηλά.

Καλή ήταν η διαιτησία του Νίκα και των βοηθών του Λάμια και Καρβούνη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βαβαρούτσος, Γεωργιόπουλος, Τσέλα (63' Βασιλογιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος, Παπαδημητρίου (63' Δέδες), Βιδάκης (25' λ. τρ. Θεοδοσόπουλος), Πιχιγιόνι, Καλογερόπουλος, Κάλλας, Μαραγκούλιας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γερμάνης, Κορομηλάς, Δουρούμης (91' Καλύβας), Κανελλόπουλος, Μάρης, Αργυρόπουλος, Μπαλαλάς (86' Βεργόπουλος), Τρίψας, Δασκαλάκης (55' Μουλιάτος), Τριανταφυλλάκης.