Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 13:52

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εκδόθηκαν τα δελτία των Αθανασόπουλου, Καντούτση

Γράφτηκε από τον

Το γραφείο έκδοσης δελτίων της ΕΠΟ λειτουργεί κανονικά αυτές τις μέρες, μετά το πρόβλημα που υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι τα δελτία των Βασίλη Αθανασόπουλου (φωτό) και Τάσου Καντούτση βρίσκονται πλέον στα χέρια των ανθρώπων της "Μαύρης Θύελλας". 

Οι δύο νεοαποκτηθέντες παίκτες λοιπόν θα είναι στην διάθεση των Τάσου Χατζηαγγελή και Ελβιο Μάνα για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με το Διαβολίτσι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Λογικά λοιπόν και οι δύο θα είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της "Μαύρης Θύελλας" δυναμώνοντας αισθητά το ρόστερ καθώς πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Επιπλέον και οι δύο έχουν ξαναπαίξει στο παρελθόν στην ομάδα, οπότε ο χρόνος προσαρμογής σαφώς και είναι πιο μικρός. 

Από εκεί και πέρα, η ομάδα προετοιμάζεται για το Διαβολίτσι έχοντας τις γνωστές απουσίες των Κουντάνη, Κουκούτση και Γεωργιόπουλου που είναι τραυματίες ενώ αμφίβολη φαίνεται πως είναι η συμμετοχή του Βασίλη Μπεγέτη που αντιμετωπίζει ένα μικροτραυματισμό. 

Θυμίζουμε πως η Καλαμάτα έχει 10 βαθμούς μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές της Α' τοπικής (3 νίκες και μια ισοπαλία στην Κυπαρισσία) και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (μαζί με την Κυπαρισσία) πίσω από τον Μιλτιάδη που έχει το απόλυτο μέχρι τώρα (12 βαθμούς).

Οι «μελανόλευκοι» έχουν δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να διευρύνουν το σερί ώστε να ανέβουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Στο γήπεδο Μεσσηνιακού με Φαραί;

Μετά το ματς με το Διαβολίτσι η Καλαμάτα παίζει με τον ΑΟ Φαραί εκτός έδρας. Το παιχνίδι πάντως ενδέχεται να μην γίνει στην έδρα του ΑΟ Φαραί, το γήπεδο «Π. Μπαχράμης», καθώς η διοίκηση έχει ζητήσει από την ΕΠΣΜ να διεξαχθεί το ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, προφανώς για εισπρακτικούς λόγους. Προς το παρών το επίσημο πρόγραμμα της Α' τοπικής αναφέρει πως το ματς θα γίνει στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ωστόσο είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να γίνει αλλαγή του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα, αφού υπάρχει το σχετικό αίτημα του ΑΟ Φαραί.