Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 12:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με απουσίες στο ντέρμπι με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

 

Ασχημο είναι το ξεκίνημα του Τέλλου Άγρα στο πρωτάθλημα με μόνο μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε 4 αγώνες.

Ομως στους Γαργαλιάνους δεν μπορούν να κοιτούν πίσω, έχουν αφήσει στο παρελθόν το ματς με τον Πάμισο και επικεντρώνονται στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Μιλτιάδη. Ενα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, με το γόητρο να παίζει μεγάλο ρόλο, με τον Αγρα όμως να θέλει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς αφού είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" Γιώργος Πολυμενέας αναφερόμενος στις 4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά και στο επερχόμενο ματς δήλωσε:

"Η φυγή του Παπουτσή και ο τραυματισμός του Ερέκι μας ανέτρεψαν το πλάνο και το στιλ παιχνιδιού μας. Θέλει χρόνο κάθε ομάδα για να αποδώσει και τα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από τη σταθερότητα.

Με τον Πάμισο παρά την ήττα είχαμε ορισμένα θετικά δείγματα και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Οσον αφορά το ματς με τον Μιλτιάδη είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ασχέτως της βαθμολογικής διαφοράς που υπάρχει".

O Αγρας πάντως θα παρουσιαστεί στον Πύργο με σημαντικές απουσίες αφού εκτός από τον Ερέκι, θα λείψουν και οι τραυματίες Πότσης, Τζωρτζίνης και Γκότσης, αλλά και ο Τζότζεφ που δεν έχει βγει το δελτίο του.

Από την άλλη γίνεται προσπάθεια να εκδοθούν τα δελτία δύο ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για τον 29χρονο αμυντικό Νικήτα Κουπούζο που μέχρι πέρυσι ήταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον 18χρονο αμυντικό Δημήτρη Κοστρίβα που ήταν στην Ομόνοια.

 

Ο Αγρας στο κυριακάτικο ματς αναμένεται να έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ματς με τον Μιλτιάδη στον Πύργο.