Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2016 20:51

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-2: Στο 91' έχασαν τη νίκη και πάλι οι Πυλιώτες

Γράφτηκε από τον

Οπως στη Θήβα, έτσι και σήμερα στη Χαλκίδα ο Τσικλητήρας έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, με το Βεζυρτζόγλου να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 91, σε μια φάση που έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ πάνω στο Χοτζάι.

Στο 93' μάλιστα ο Τσώνης αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ  για να δώσει τους τρεις βαθμούς στον Τσικλητήρα, ο οποίος από το 35' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίζου.
Σε αυτό το σημείο η Χαλκίδα άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βεζυρτζόγλου.
Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντελέκου από τον Μπίζο, που ως τελευταίος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα του ΄ρέφερι Καλαντζή από την Αθήνα και αποβλήθηκε
Οι φιλοξενούμενοι όμως με ψυχή και πάθος γύρισαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.  Ο Κυριαζόπουλος  με πέναλτι που κέρδισε ο Γραμματικόπουλος από τον Μητακίδη, ισοφάρισε στο 67'  σε 1-1. Και στο 85' από ασίστ του Γραμματικόπουλου, ο Τσώνης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έγραψε με πλασέ το 1-2.
 Στο 91' ο Βεζυρτζόγλου έκανε επιθετικό φάουλ πάνω στον Χοτζάι, αλλά το ματς συνεχίστηκε και έτσι μπήκε στην περιοχή και ισοφάρισε σε 2-2.
Γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Τσικλητήρα.
Στο 93' ο Τσώνης βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Χαλκίδας, αλλά πλάσαρε άουτ.
Ο Τσικλητήρας έμεινε αήττητος και στην τρίτη φετινή του έξοδο, ενώ μετρά συνολικά πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (από την πρεμιέρα δηλαδή του πρωταθλήματος και το 0-1 με το Ζευγολατιό).
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάντως κακός και τυχερός που το σκορ έμεινε στο 1-0.  Στο δεύτερο μέρος μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και δίκαια γύρισε το σκορ και αν ο ρέφερι Καλαντζής έδινε το επιθετικό φάουλ στο 91', θα πανηγύριζε και το πρώτο του τρίποντο. Να σημειωθεί ότι στη Χαλκίδα βρέθηκαν και περίπου 50 φίλοι του Τσικλητήρα.
ΧΑΛΚΙΔΑ: Μητακίδης, Στεργιανός, Τηλιόπουλος (84' Κρολ), Καραμπάς, Τσατσαρής, Εμέκα (78' Ανέστης), Σκαθαρούδης, Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (62' Λουκάς), Βιέρα Αμάρο.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι, Πήλιος (83' Τσώνης), Τσάτσος (62' Ζαχαρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κερμενίδης, Κωστής (75'΄Ρούσσης).