Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 16:13

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Στάδιο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Στάδιο

 

Δύο κεφαλιές δύο έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών έμελλε να σημαδέψουν την σαββατιάτικη αναμέτρηση της Αναγέννησης Παραλίας με την Κυπαρισσία... 

Το τελικό 1-1 αποδίδει δικαιοσύνη, αφήνοντας όμως κάπως πιο... παραπονεμένους τους γηπεδούχους που είχαν την πρωτοπορία στο σκορ για σχεδόν 70 λεπτά. Ο Τριανταφυλλάκης λοιπόν άνοιξε το σκορ στο 19' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, όμως τελευταίος μίλησε ο Μιτρόφ στο 87' που με σκαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ετσι ο ΑΟΚ έμεινε αήττητος και παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία, όπως ψηλά είναι και η νεοφώτιστη Αναγέννηση που είναι εντελώς μεταμορφωμένη από το ματς της πρεμιέρας με τον Μιλτιάδη.

Ο αγώνας του Σταδίου ήταν μέτριος έως κακός ποιοτικά και σε αυτό συνετέλεσε και ο "βαρύς" αγωνιστικός χώρος εξαιτίας της βροχόπτωσης.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έκαναν... διαγωνισμό λαθών, με το ματς να μην έχει ρυθμό και να πηγαίνει στη δύναμη. 

Προηγήθηκε στο 19' με Τριανταφυλλάκη

Το μόνο αξιόλογο από το α' 45λεπτο ήταν το πανέμορφο γκολ του Τριανταφυλλάκη στο 19'... Ο Τρίψας επιχείρησε μια "γλυκιά" σέντρα από δεξιά και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" για το 1-0.'

Πέραν τούτο ουδέν με το συγκρότημα του Τάκη Παναγόπουλου πάντως να μπαίνει με ορμή στο δεύτερο μέρος και να κυριαρχεί μέχρι το 60'.

Στο 46' ο Κωνσταντόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά με τον αμαρκάριστο Μιτρόφ να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά και ενώ ο Ανδρέου ήταν εκτός εστίας.

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Κυπαρισσίας

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Κωνσταντόπουλος σέρβιρε για τον Μιτρόφ που σούταρε, με τον Βασιλόπουλο από κοντά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ ύστερα από υπόδειξη του α' βοηθού Παλλαδινού, όμως φάνηκε πως ο επιθετικός του ΑΟΚ καλυπτόταν και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Στο 55' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ, όμως ο τερματοφύλακας Λαμπρόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του... Ο Τρίψας τροφοδότησε τον Κορομηλά, ο οποίος αφού κοντρόλαρε έπιασε ένα δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση, όμως ο 28χρονος πορτιέρο έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Μετά το 60' η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 65' είχε νέα καλή στιγμή με τους ίδιους πρωταγωνιστές... Ο Τρίψας έδωσε στον Κορομηλά που από θέση μέσα αριστερά σούταρε με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο ΑΟΚ στο τελευταίο 20λεπτο βγήκε μπροστά με τον Παναγόπουλο να έχει ρίξει από νωρίς στο ματς και τους Πετρόπουλο, Τριανταφύλλη, όμως δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις.

Ισοφάριση στο 87' με Μιτρόφ

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 87' όταν ο Γιαννόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μιτρόφ με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Ανδρέου για το 1-1.

Μάλιστα οι "κυανόλευκοι" λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή στο 92' όμως η κεφαλιά του Μιτρόφ από φάουλ του Πετρόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Αλεξέα. Ο α' βοηθός Παλλαδινός ελέγχεται για το ακυρωθέν γκολ της Κυπαρισσίας, καλά τα πήγε ο β' βοηθός Παναγιωτόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Αργυρόπουλος, Γερμάνης, Κορομηλάς, Δουρούμης, Κανελλόπουλος, Μπαλαλάς, Μουλιάτος (70' Δασκαλάκης), Τρίψας (92' Καλύβας), Μαρής (82' Βεργόπουλος), Τριανταφυλλάκης.

 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Δημητρουλόπουλος, Τσίτσος, Κωνσταντόπουλος, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Βασιλόπουλος (61' Τριανταφύλλης), Μανδραπήλιας, Γιαννόπουλος, Ζαφείρης (55' Πετρόπουλος).