Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016 18:29

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΕΡΑΝΗ 0-0: Νίκησαν οι... άμυνες

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά, ανάμεσα στον τοπικό Εθνικό και την Εράνη.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δημιούργησαν ευκαιρίες στη διάρκεια του 90λεπτου, όμως δεν μπόρεσαν να βάλουν κάποιο γκολ.

Η Εράνη, προσπάθησε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις λίγες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι. 

Οι καλές στιγμές

Στο 5' σουτ του Διονυσόπουλου απέκρουσε ο Δημητρέλης σε κόρνερ. Στο 15' ο Μουρούσιας βγήκε μόνος απέναντι από τον Λυμπερόπουλο, έκανε το πλασέ, όμως ο τερματοφύλακας της Εράνης μπλόκαρε. Στο 25' σέντρα του Σίνου στην περιοχή ο Καρύδης έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 34' σουτ του Καρατζούλια έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος. Στο 55' σουτ του Κανελλόπουλου απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος. Στο 60' σέντρα σουτ του Χότζα έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Στο 78' ο Μητρόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Δημητρέλη, στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80' σε κεφαλιά του Μουρούσια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι στο 93' όταν ο Θανόπουλος "έκοψε" την μπάλα στην περιοχή για κάποιο συμπαίκτη του, όμως βρήκε σε χέρι αμυντικού και όλοι στην ομάδα φώναξαν για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σίνος, Θανόπουλος, Φέστας, Χότζα (85' Ζάγουρας), Καρατζούλιας, Γεωργόπουλος, Καρύδης, Σαραντόπουλος (75' Αλεβίζος), Κανελλόπουλος (80' Λάγιος), Μουρούσιας.

 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Αλεβίζος, Αλμπαν, Κώτσος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Νικολακόπουλος (46' Κόλλιας, 92' λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Διονυσόπουλος (70' Μητρόπουλος), Δημόπουλος.