Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 13:28

Σε ρυθμούς Παναχαϊκής ο Τσικλητήρας Πύλου - "Δύσκολο ματς σε δυνατή έδρα", λέει ο Φωτάκης

Γράφτηκε από τον

 

Για το δεύτερο ραντεβού με την Παναχαϊκή μέσα στον Οκτώβρη προετοιμάζεται ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί την Κυριακή (3 μ.μ.) τους Πατρινούς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. 

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν από δέκα μέρες για το κύπελλο, με την Παναχαϊκή να παίρνει την πρόκριση στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι. Η Παναχαϊκή θα έρθει από το Σάββατο στην Πύλο με τον αέρα της πρωτοπόρου, έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τη Βάρδα. 

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Φωτάκη δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και ο καλαματιανός μέσος, μία από τις μεγάλες μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση με μπροστάρη τον Κώστα Κατσουράνη. Ο Γιώργος Φωτάκης άφησε τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας για να βοηθήσει την Παναχαϊκή να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την Κυριακή θα βρεθεί αντίπαλος με τη μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί φέτος τη Μεσσηνία στις εθνικές κατηγορίες.

Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά, μιας και στο ματς του κυπέλλου έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης.

"Είναι ένα δύσκολο ματς σε μια δυνατή έδρα και αυτό το είδαμε και στο κύπελλο. Ο στόχος κάθε Κυριακή είναι η νίκη και αυτό θέλουμε και τώρα,  πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο. Εύχομαι να γίνει καλό ματς και ο καλύτερος να κερδίσει", λέει στο "Notosport" για τον αγώνα με τον Τσικλητήρα Πύλου ο Γιώργος Φωτάκης. Ο μέσος της Παναχαϊκής εκτιμά στη συνέχεια ότι: "Ο Τσικλητήρας έχει πετάξει κάποιους βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Είναι όμως μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής". Οσο για τη δική του ομάδα: 

"Εχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι φυσικά που βρισκόμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. 

Στα θετικά ότι έχουμε κρατήσει το μηδέν σε όλα τα ματς και σε αυτό βοηθά το γεγονός ότι και οι 11 παίκτες αμύνονται σωστά. Θέλουμε η Παναχαϊκή να βγει από αυτή τη δύσκολη κατηγορία, γιατί η θέση της δεν είναι για τη Γ' εθνική. Απ' ότι φαίνεται ο Παναρκαδικός, ο Φσωτήρας και η Βάρδα θα μας ανταγωνιστούν, χωρίς βέβαια να έχω πλήρη εικόνα για όλες τις ομάδες".

 

Μοναδικό ερωτηματικό για τους Πατρινούς ενόψει Πύλου ο τραυματίας Σιαλμάς, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει για τον Τσικλητήρα ο τιμωρημένος Μπίζος.