Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016 12:26

Κατσουράνη και Χαλκιά θα βραβεύσει ο Δήμος στο ματς του Τσικλητήρα με την Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
Κατσουράνη και Χαλκιά θα βραβεύσει ο Δήμος στο ματς του Τσικλητήρα με την Παναχαϊκή

Δύο πρωταθλητές Ευρώπης το 2004, οι Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Χαλκιάς θα βρεθούν την Κυριακή στην Πύλο, εκεί όπου ο Τσικλητήρας θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή (3 μ.μ.) για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Ο Κατσουράνης είναι πλέον μπροστάρης στην προσπάθεια της διοίκησης της Παναχαϊκής να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και έπεισε το συμπαίκτη του στο έπος της Πορτογαλίας, Κώστα Χαλκιά να φορέσει ξανά τα γάντια. Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος δεν θα μπορούσε λοιπόν να αφήσει την ευκαιρία... χαμένη. Ετσι λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα της Κυριακής, θα βραβεύσει τους δύο πρωταθλητές Ευρώπης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία του Τσικλητήρα συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα). Η μοναδική, αλλά σημαντική απουσία για το Νίκο Κακαλέτρη είναι ο τιμωρημένος Αγγελος Μπίζος, καθώς ο Δημήτρης Μικελάτος εξέτισε την ποινή του. Η Μεσσηνιακή ομάδα αντιμετώπισε πρόσφατα την Παναχαϊκή στο κύπελλο, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι. Στο πρωτάθλημα οι Πατρινοί οδηγούν την κούρσα στον 3ο όμιλο, ενώ δεν έχουν δεχτεί γκολ σε έξι αγωνιστικές.  Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο του Τσικλητήρα στο δεύτερο ραντεβού με τους πρωτοπόρους σε διάστημα δύο εβδομάδων. 

Σφυρίζει ο Αδαμόπουλος

Ο Αγγελος Αδαμόπουλος από τη Ζάκυνθο ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα του Τσικλητήρα με την Παναχαϊκή, με βοηθούς τους Κώστα Ψαρρή επίσης από τη Ζάκυνθο και τον Αλέξη Ασημακόπουλο από την Ηλεία. 

Στα αξιοσημείωτα ότι ο Χρήστος Κότσαρης θα είναι παρατηρητής στο αρκαδικό ντέρμπι Παναρκαδικός - Δόξα Μεγαλόπολης, ενώ στο ματς του Παναργειακού με τη Φωστήρα ορίστηκε μεσσηνιακή τριάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής  και οι ρέφερι έχουν ως εξής:

Τσικλητήρας Πύλου - Παναχαϊκή

Αδαμόπουλος, Ψαρρής (Ζακύνθου), Ασημακόπουλος (Ηλείας)

Ερμιονίδα - Χαλκίδα

Καλύβας, Ζούλης, Νούλας (Αχαίας)

Λουτράκι - Βάρδα

Βλάχος, Κυριακόπουλος, Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής)

Παναργειακός - Φωστήρας

Γιαννόπουλος, Αδαμόπουλος, Καρβούνης (Μεσσηνίας)

Παναρκαδικός - Δόξα Μεγαλόπολης

Δρούζας (Αργολίδας) Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Λέκκας (Αργολίδας)

Παρατηρητής Κότσαρης (Μεσσηνίας)

Αιολικός - Θήβα

Δημητρόπουλος, Φαρμάκης, Βαλκάνος (Δυτικής Αττικής)

Αστέρας Αμαλιάδας - Ζευγολατιό

Αγγελάκος, Τριανταφύλλου, Νίκα (Αρκαδίας)

Ρεπό: Αχαϊκή

 

* Ολα τα ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.