Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 13:41

Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους (vid)

Γράφτηκε από τον
Παίρνει το ντέρμπι η Γιουβέντους (vid)

Πλουσιότατο το σημερινό μενού, καθώς όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτόματα μας προσφέρεται και η δυνατότητα για πληθώρα επιλογών. Πέντε στον αριθμό οι σημερινές ποδοσφαιρικές μας προτάσεις, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και προγνωστικά Γερμανίας από την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Λεβερκούζεν. Από το μπασκετικό κουπόνι ασχολούμαστε με την αναμέτρηση της ΤΕΝΤ Άνκαρα με τη Μπουγιουκσεχίρ.

Το... καθαρίζει η "Μεγάλη Κυρία"

Ξεκινάμε με Καμπιονάτο και τον Άσσο της Γιουβέντους επί της Νάπολι σε απόδοση 1.90. Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε άμεσα στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους, μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα από τη Μίλαν με 1-0. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη το συγκρότημα του Αλέγκρι επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Σαμπντόρια, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση εν όψει του αποψινού ντέρμπι. Πέντε νίκες πανηγύρισαν οι νταμπλούχοι Ιταλίας στις ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν φέτος για το πρωτάθλημα. Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Αταλάντα (1-0 εκτός έδρας) και Ρόμα (3-1 εντός έδρας) η Νάπολι πανηγύρισε στη συνέχεια ισάριθμες νίκες κόντρα στις Κροτόνε (2-1 εκτός έδρας) και Έμπολι (2-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μέρτενς στο 51’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Τσίρισες. Στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Σάρι στο πρωτάθλημα σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Προβάδισμα η Βολφσμπουργκ

Συνεχίζουμε με τον Άσσο Draw No Bet της Βόλφσμπουργκ επί της Λεβερκούζεν σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας «σφράγισε» η Βόλφσμπουργκ μεσοβδόμαδα, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-0 της Χαϊντενχάιμ. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φετινή νίκη των «λύκων» σε όλες τις διοργανώσεις! Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Ισμαίλ παραμένει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και επτά αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η μία και μοναδική φορά που κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» χρονολογείται στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, και πιο συγκεκριμένα στις 27 Αυγούστου όταν επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Άουγκσμπουργκ. Την προηγούμενη βδομάδα η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντάρμσταντ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-1. Παρά το γεγονός πως ήταν το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπορφρόιντε Λότε, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 (1-1 η κανονική διάρκεια, 2-2 η παράταση). Στο πρωτάθλημα μετά τις δύο σερί νίκες επί των Μάιντς (3-2 εκτός έδρας) και Ντόρτμουντ (2-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Σμιντ γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Βέρντερ Βρέμης (2-1 εκτός έδρας) και Χόφενχαϊμ (3-0 εντός έδρας). Η Βόλφσμπουργκ έχει μεγαλύτερη ανάγκη για το τρίποντο.

Δυνατός ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος

Ερχόμαστε στα... δικά μας, επιλέγοντας το "1Χ ημίχρονο" για τον Ατρόμητο στην εντός έδρας κόντρα του με τον Ολυμπιακό σε απόδοση 1.95. Απ’ τις ομάδες που παρουσιάζονται διαρκώς βελτιωμένες οι Περιστεριώτες, που την Κυριακή πήραν μια πραγματικά σπουδαία νίκη. Πέρασαν με 1-2 απ’ το Καυτανζόγλειο εις βάρος του Ηρακλή, ένα δίκαιο αποτέλεσμα που χρειάστηκε ένα «χοντρό» λάθος του αντιπάλου για να διαμορφωθεί στο 88’. Μεσοβδόμαδα συνέχισαν να παίρνουν αποτελέσματα, καθώς επικράτησαν εντός έδρας 1-0 του Παναιτωλικού για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου. Ήταν το πέμπτο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0), το εκτός έδρας 0-0 με την Ξάνθη, το 1-0 επί της Βέροιας και τη νίκη επί του Ηρακλή. Μια σπουδαία ευκαιρία παρουσιάζεται σήμερα στον Ολυμπιακό, που θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη προκειμένου να εδραιώσει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στην κορυφή. Οι ερυθρόλευκοι πήραν δεύτερη σερί νίκη σε εντός έδρας ντέρμπι με 2-1 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο φινάλε. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση των πρωταθλητών στο τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς αντιμετώπισαν πολύ σοβαρά προβλήματα στις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ, στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις και ήταν θαύμα το ότι δέχτηκαν μόλις ένα γκολ. Απ’ την άλλη όμως, έβγαλαν χαρακτήρα σε μια μέτρια ημέρα, κέρδισαν με ανατροπή και έδειξαν ότι συνεχίζουν να διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο +7 πλέον απ’ τον ΠΑΟΚ, ενώ οι γκέλες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ τους έφερε στο +4 απ’ τη δεύτερη θέση. Πάντως, ο Ατρόμητος συνηθίζει παραδοσιακά να δυσκολεύει τους "ερυθρόλευκους".

Πίστη στην Ντάγκεναμ

Πιστεύουμε, επίσης, πολύ ότι η Ντάγκεναμ & Ρεντ θα πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, βρίσκοντας το Χ2 σε απόδοση 2.05. Από ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών προέρχεται η Φόρεστ Γκριν, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό. Μετά από την εντός έδρας επικράτηση επί της Γκάισλι (3-0), η ομάδα του Μαρκ Κούπερ φιλοξενήθηκε από την Σόλιχουλ Μορς, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με σκορ 0-1. Αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ντάγκεναμ & Ρεντ, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζον Στιλ φιλοξένησε την Όλντερσοτ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 81ο λεπτό ο Γουάιτλι, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Μια νίκη που την διατηρεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και σημερινή της αντίπαλο, Φόρεστ Γκριν.

Ανώτερη η Γκρέμιο

Τέλος, πηγαίνουμε με το Διπλό Draw No Bet της Γκρέμιο στην έδρα της Φιγκεϊρένσε σε απόδοση 2.20. Χωρίς φρένα συνεχίζεται ο κατήφορος της Φιγκεϊρένσε που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 3-0 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Απογοητευτική εμφάνιση ξανά, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, όπου συνολικά σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Στη 18η θέση της Serie A και στο -5 από τις θέσεις της παραμονής, διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Κατώτερη του αναμενόμενου εμφανίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Γκρέμιο που “κόλλησε” στο μηδέν με την Ιντερνασιονάλ. Βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό, πετώντας βαθμούς κόντρα σε μια βατή αντίπαλο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (δυο νίκες, δυο ισοπαλίες), ενώ συνολικά δέχθηκε ένα τέρμα.

Over στην Τουρκία

Η μπασκετική μας πρόταση αφορά το Over 159.5 πόντοι στην τουρκική αναμέτρηση της ΤΕΝΤ Άνκαρα με τη Μπουγιουκσεχίρ (απόδοση 1.85). Σπάνια στην Τουρκία βλέπουμε ομάδα που γίνεται «σάκος του μποξ» για τις άλλες αντιπάλους, η φετινή ΤΕΝΤ είναι αυτό ακριβώς το πράγμα και έχει ήδη ηττηθεί με 42 πόντους διαφορά από την Μπεσίκτας, με 49 πόντους διαφορά από την Εφές και 39 πόντους διαφορά από την Ουσάκ. Σήμερα αντιμετωπίζει μια πιο αδύναμη ομάδα, την Μπουγιουκσεχίρ που έχει ξεκινήσει με 0-3 αλλά είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα βελτιωθεί διότι έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ και μερικούς από αυτούς τους έχει από την προηγούμενη σεζόν οπότε το «δέσιμο» του συνόλου είναι θέμα χρόνου. Αν και είναι πολύ πιθανό να δούμε άλλη μια ακραία συντριβή της ΤΕΝΤ δεν θα πάμε με το -20.5 της φιλοξενούμενης επειδή δεν εμπιστευόμαστε ακόμα την Μπουγιουκσεχίρ. Αντιθέτως θα πάμε με το Over 159.5 αφού η ΤΕΝΤ παίζει ουσιαστικά με ελάχιστους αθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται πάνω από 30 λεπτά, θα δεχθεί ξανά πολλούς πόντους, ήδη δέχεται 101 πόντους ανά αγώνα, και επειδή η Μπουγιουκσεχίρ δεν έχει με τη σειρά της καλή άμυνα, δεχόμενη ήδη 85 πόντους ανά αγώνα, η ΤΕΝΤ θα βρει τρόπους να ξεπεράσει τους 65-70 πόντους. Επιλογή λοιπόν το Οver 159.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για το Σάββατο. Εσείς μην παραλείψετε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του κορυφαίου στοιχηματικού site με έπαθλο 100€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας στη Σούπερλιγκ, αφήνοντας σχόλια είτε στο βίντεο στο facebook (κλικ εδώ), είτε στο youtube (κλικ εδώ).

Το βίντεο, εξάλλου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε και παρακάτω: