Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2013 20:32

Σακελλαρόπουλος μέχρι νεοτέρας στην Καλαμάτα, στη λίστα Γεωργούλης, Ψυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Τάκη Σακελλαρόπουλο θα πορευτεί η Καλαμάτα το προσεχές διάστημα, μετά το διαζύγιο που επήλθε την Κυριακή το βράδυ με το Νίκο Κακαλέτρη.


Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα αναλάβει την ομάδα για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πως δεν πρόκειται να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, ακόμη και αν είναι θετικά τα πρώτα αποτελέσματα και έρθουν οι πρώτες νίκες.
Ετσι όλα δείχνουν πως ο νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα την κατεβάσει στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Ερμιονίδα, αφού δύσκολα μέχρι τότε θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Κακαλέτρη.
Κάτι που είναι λογικό αφού ο νέος προπονητής θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει την ομάδα και μετά το ματς με την Ερμιονίδα υπάρχει ο αγώνας κυπέλλου με το Μεσολόγγι, που δεν έχει την ίδια βαρύτητα με ματς πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα τα ονόματα που έχουν πέσει μέχρι στιγμής στο τραπέζι είναι αρκετά, όμως αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πως σε πρώτο πλάνο είναι οι Θύμιος Γεωργούλης και ο Μεσσήνιος Κώστας Ψυρόπουλος.
Ο πρώτος είχε περάσει από πολλές ομάδες και πέρυσι ήταν στο Φωστήρα, ενώ ο Ψυρόπουλος κάθισε πέρυσι για το μισό της περιόδου στον πάγκο του Φωστήρα και τώρα είναι προπονητής στην ομάδα νέων του Απόλλωνα Αθηνών.
Και με τους δύο έγινε επαφή με την περίπτωση του Ψυρόπουλου να είναι πιο δύσκολη αφού δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τον Απόλλωνα. Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα ορισμένων Μεσσήνιων τεχνικών που όμως κάθονται σε πάγκους τοπικών ομάδων και οι περιπτώσεις τους δεν συγκεντρώνουν πολλές ελπίδες.

Συνεχίζονται τα προβλήματα τραυματισμών!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν τη "Μαύρη Θύελλα"… Καταρχήν αποφασίστηκε ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο αύριο Τετάρτη, κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί νοκ άουτ για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες, μιας και έχει πρόβλημα σε δάκτυλο του  ποδιού του, ενώ ο Πάβλοβιτς τραυματίστηκε εκ νέου χθες στην προπόνηση και σήμερα θα κάνει μαγνητική τομογραφία. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής χτύπησε και πάλι στο γόνατο του.
Πριν την έναρξη της προπόνησης βρέθηκε στο Στάδιο ο Νίκος Κακαλέτρης και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, όντας φορτισμένος ψυχολογικά. Επίσης ο Τάκης Σακελλαρόπουλος σε ομιλία του τους έκανε παρατηρήσεις για το ματς με την Κόρινθο.