Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 12:39

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σημαντική ενίσχυση με Αλαν Μεντούρ

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμα όπλο στη… φαρέτρα του πρόσθεσε ο Τσικλητήρας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα της Πύλου απέκτησε τον Βελγοαλγερινό μεσοεπιθετικό Αλαν Μεντούρ, ο οποίος είχε πέρυσι 15 συμμετοχές με τη Ζάκυνθο στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής και μία στο κύπελλο. 

Το νέο απόκτημα των Μεσσήνιων γεννήθηκε στις 27 Απριλίου του 1996 στις Βρυξέλλες. Ο πατέρας του είναι από την Αλγερία και η μάνα του από την Ισπανία, Στο Βέλγιο φόρεσε της φανέλα της Μαλίν,  ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στα τμήματα υποδομής της Οσέρ. Πρόκειται για δεξιοπόδαρο ακραίο επιθετικό. που ήρθε για να βοηθήσει τον Τσικλητήρα να πετύχει την άνετη παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. 

Οι ιθύνοντες της ομάδες περιμένουν πλέον να εκδοθεί το δελτίο του ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Ερμιονίδα. Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ξεκινά σήμερα. με το Νίκο Κακαλέτρη να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Ακη Κωστή. Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του ο Αγγελος Μπίζος.

Μετρά αντίστροφα ο Δούνιας

Ο Θανάσης Δούνιας έχασε την προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εδώ και δύο εβδομάδες όμως έχει ξεκινήσει προπονήσεις και λογίζεται πλέον ως εσωτερική μεταγραφή για τον Τσικλητήρα.