Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 12:49

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" - ΠΑΜΙΣΟΣ: Στην Δ' εθνική οι τελευταίες τους κόντρες

Γράφτηκε από τον

Καλαμάτα και Πάμισος την Κυριακή θα βρεθούν αντιμέτωποι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (3 μ.μ.) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά μετά από έξι χρόνια καθώς οι τελευταίες τους κόντρες ήταν τη σεζόν 2010-2011 στο πλαίσιο της Δ' εθνικής. 

Μάλιστα και τότε το πρώτο ματς είχε γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Το ματς είχε γίνει παρουσία σχεδόν 3.000 φιλάθλων, εκ των οποίων και περίπου 200 φίλοι του Παμίσου.

Ο νυν μέσος της Καλαμάτας Βασίλης Μπεγέτης έπαιζε τότε στον Πάμισο και μάλιστα στο 14' είχε σουτ στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στους «πράσινους».

Τελικά η Καλαμάτα είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Αργύρη Νικητόπουλου στο 40' ενώ στο 92' ο Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την "Μαύρη Θύελλα". 

Η Καλαμάτα εκείνης της σεζόν με την σημερινή έχει δύο κοινά πρόσωπα, τον Βασίλη Αθανασόπουλο και τον Αγγελο Μπαστακό ενώ στον πάγκο ήταν και τότε ο Ελβιο Μάνα.

Στον πάγκο του Παμίσου ήταν ο Κώστας Κλάδης ενώ κοινά πρόσωπα της σημερινής με την τότε ομάδα είναι οι Μωράκης, Ηλιόπουλος και ο Πατσιώτης που είχε παίξει μόνο στο ματς του β' γύρου. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Νικητόπουλος (77' Γαλανόπουλος), Δρούγας, Μπαστακός, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Σισμανίδης (69' Δημητρακόπουλος), Τσαγκαράκης, Αγγελόπουλος (64' Αθανασόπουλος), Γρηγορακάκης, Αλεξανδρόπουλος. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κατσίποδας, Καπακλής (72' Κούτρης), Πετσόπουλος, Κουρεντζής, Φουρναράκος (79' Κωτσάκης), Μωράκης, Βαβαρούτσος, Κάνιστρας (60' Γατσώρης), Μπεγέτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου. 

Ισοφάρισε τις νίκες στο ματς του β' γύρου

Στο ματς του β' γύρου στη Μεσσήνη ο Πάμισος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Καλαμάτα, η οποία ήταν πρώτη με διαφορά στην βαθμολογία και ήταν από νωρίς πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Γ' εθνική, κάτι που τελικά έγινε εύκολα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Το ματς είχε γίνει υπό βροχή και παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων των δύο ομάδων, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο οποίος θύμιζε περισσότερο... βούρκο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί στην επανάληψη και με ένα γκολ του Αντωνίου στο 64' πήραν την μεγάλη νίκη με 1-0.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Καπακλής, Κωτσάκης, Κουρεντζής, Κυριόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Βαβαρούτσος (84' Ζάκκας), Μπεγέτης (92' Βιδάκης), Ηλιόπουλος, Αντωνίου (81' Κούτρης). 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Μητσέας (68' Αγγελόπουλος), Δημητρακόπουλος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος (78' Χελάς), Σισμανίδης, Ελ Γαζάουι (46' Δαμουράς), Αθανασόπουλος, Γρηγορακάκης, Τσόπελας. 

Δεύτερη η Καλαμάτα, τέταρτος ο Πάμισος

Το ματς της Κυριακής στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (3 μ.μ.) θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και βρίσκει την Καλαμάτα στην 2η θέση με 16 βαθμούς ενώ ο Πάμισος είναι τέταρτος με 13 βαθμούς. Πρώτος είναι πάντα ο Μιλτιάδης με το απόλυτο, 18 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κυπαρισσία με 14 βαθμούς. 

Μάλιστα τα ντέρμπι των πρωτοπόρων θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες καθώς την επόμενη θα παίξουν Πάμισος - Μιλτιάδης και την μεθεπόμενη Καλαμάτα - Μιλτιάδης.

 

Αγωνιστικά, την Κυριακή η Καλαμάτα θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Κουντάνη, Κουκούτση και Γεωργιόπουλο ενώ οι υπόλοιποι θα είναι στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή.Στον Πάμισο ο Αλέξης Μαντζούνης δεν υπολογίζει μόνο στον Χρήστο Μάρκου.