Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2013 19:46

Hρθε το δελτίο του Τσιρίλο, αναμένεται του Οντσβόνγκ, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή

Γράφτηκε από τον
Hρθε το δελτίο του Τσιρίλο, αναμένεται του Οντσβόνγκ, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή

Το δελτίο του Τσιρίλο έφτασε σήμερα το πρωί στα χέρια των ανθρώπων της Καλαμάτας, οι οποίοι περιμένουν ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχει φτάσει και το δελτίο του Μπόρις Οντσβόγνκ. Οι δύο Ιταλοί παίκτες που έφερε ο Κουράτολο στην "Μαύρη Θύελλα", είναι λοιπόν πολύ πιθανό να κάνουν επίσημο ντεμπούτο με την Καλαμάτα στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Ερμιονίδα, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής.
Από εκεί και πέρα, σήμερα η ομάδα της Καλαμάτας προπονήθηκε στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου του Ασπροχώματος, προκειμένου να προφυλαχθεί ο τάπητας του Δημοτικού Σταδίου ο οποίος είχε επιβαρυνθεί λόγω της βροχής.
Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος και ιατρικό τιμ διαπίστωσαν πως υπάρχουν νέα προβλήματα. Ρήγας, Καλαντζής και Αλίου έχουν μικροτραματισμούς από το ματς με την Κόρινθο, ωστόσο εκτιμάται ότι και οι τρεις θα είναι τελικά σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή. Ο Αλίου μάλιστα θα μπει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα προπόνηση ενώ οι άλλοι δύο μάλλον θα μπουν την Πέμπτη.
Στο μεταξύ, η διοίκηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οπως ανακοινώθηκε ο Τάκης Σακελλαρόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία και το πιθανότερο είναι ότι θα αντικατασταθεί μετά το ματς της Κυριακής με την Ερμιονίδα.
Ο Θύμιος Γεωργούλης είναι ένας προπονητής που ενδιαφέρει την Καλαμάτα και ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκε η διοίκηση. Δεν είναι εύκολη η περίπτωση του όμως και όλα δείχνουν ότι η Καλαμάτα θα στραφεί σε άλλο προπονητή...

Εγχείρηση μηνίσκου
ο Κωνσταντόπουλος

Ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε εγχείρηση μηνίσκου. Ο Μεσσήνιος αμυντικός, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, το τελευταίο διάστημα θα εγχειριστεί στην Αθήνα και θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.