Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 14:55

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Μπαίνουν οι βάσεις για μια ανερχόμενη δύναμη στη Μεσσηνία", τονίζει ο Α. Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη νίκη πέτυχε το Σάββατο η Αναγέννηση Παραλίας (2-0 επί του Φαραί), παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Α' τοπικής. 

Το συγκρότημα του Αντώνη Μαυρέα συνέχισε το θετικό σερί αποτελεσμάτων μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Μιλτιάδη, καθώς από τότε μετρά 5 νίκες και μια ισοπαλία με την Κυπαρισσία σε έξι παιχνίδια. 

Ο 51χρονος τεχνικός μετά την νέα νίκη επί του ΑΟ Φαραί τονίζει την καλή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του που έχει στόχο αλλά να κερδίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

«Παίξαμε με μια ανταγωνιστική ομάδα όπως ο ΑΟ Φαραί και χρειάστηκε καλή παρουσία για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο. Γίνεται καλή προσπάθεια και το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά δείχνουν κέφι και διάθεση. Το αποτέλεσμα είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε όλοι στην ομάδα αυτό που κάνουμε και βλέπουμε. Πιστεύω ότι μπαίνουν οι βάσεις για μια ανερχόμενη δύναμη στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. 

Εν όψει και του αγώνα με την Καλαμάτα αλλά και των φιλοδοξιών της Αναγέννησης για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο Μαυρέας τονίζει: "Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για την ομάδα. Ο στόχος είναι κάθε εβδομάδα να προσπαθούμε για το καλό αποτέλεσμα. 

 

Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα ενώ οι προπονήσεις θα γίνουν και αυτή την εβδομάδα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ