Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 12:55

"MAΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο Στάδιο το ματς με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα δώσει η "Μαύρη Θύελλα" το ντέρμπι κορυφής με το Μιλτιάδη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Και αυτό γιατί το γήπεδο του Μεσσηνιακού έκλεισε από χθες ώστε να γίνει επανασπορά του χλοοτάπητα. 

Η Καλαμάτα έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Στάδιο, όπου και εκεί έχει γίνει σπορά, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν ότι μέχρι τις  20 Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο. Οσον αφορά τις προπονήσεις, η σημερινή θα γίνει στο Ασπρόχωμα, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Εκεί όπου θα φιλοξενηθεί και το σαββατιάτικο ματς της Αναγέννησης Παραλίας με τη "Μαύρη Θύελλα". Η Αναγέννηση αναγκάζεται και αυτή να "ξενιτευτεί", μιας και το Στάδιο δεν είναι ακόμα έτοιμο και εκτός από το ματς του πρωταθλήματος, θα δώσει εκεί και τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Πανθουριακό.

Οπως και να 'χει η Καλαμάτα θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη δύσκολη νίκη με 1-0 επί του Παμίσου.

Πρόστιμο σε Τσουλάκο

Στο εν λόγω ματς ο Σταύρος Τσουλάκος ήταν ο "χρυσός" σκόρερ, αλλά στη φάση του πανηγυρισμού έκανε χειρονομία στους φιλάθλους, ξεσπώντας για τα "γαλλικά" που άκουσε από ορισμένους. Η διοίκηση της Καλαμάτας όμως δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι αυτό το γεγονός και θα τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο τον Τσουλάκο.  Ο τελευταίος ζήτησε συγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους και ξεκαθάρισε ότι αυτή η χειρονομία αφορούσε συγκεκριμένα άτομα που δεν σταμάτησαν να βρίζουν χυδαία τον ίδιο και την οικογένειά του και γι' αυτό ξέσπασε στην ένταση του αγώνα.