Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 13:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Να επιστρέψει στις νίκες με Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Να επιστρέψει στις νίκες με Πανθουριακό

Στα Φιλιατρά σταμάτησε την Κυριακή το φετινό αήττητο της Κυπαρισσίας.

Ο ΑΟΚ έχασε στο τριφυλιακό ντέρμπι με 1-0 από την Εράνη και είδε τη διαφορά από την κορυφή της Α' τοπικής να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς. Απαντες στην Κυπαρισσία αναγνωρίζουν ότι η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και μοιραία ήρθε η ήττα.  Η Εράνη όμως ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στο εντός έδρας ματς της Κυριακής, με αντίπαλο τον Πανθουριακό.

Ο ΑΟΚ θα αγωνιστεί πάνοπλος, με μοναδικό σκοπό τη νίκη που θα του επιτρέψει να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα. Διότι στην 8η αγωνιστική οι έξι πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα αναμετρώνται μεταξύ τους.

 

Η Κυπαρισσία βρίσκεται στην 5η θέση με 14 βαθμούς, έχοντας ένα λιγότερο από τον τέταρτο Πανθουριακό και έναν περισσότερο από τον 6ο Πάμισο που φιλοξενεί τον εκ των πρωτοπόρων Μιλτιάδη (19 βαθμοί). Η συγκάτοικος του στο ρετιρέ της Α' τοπικής Καλαμάτα θα δοκιμαστεί από την τρίτη Αναγέννηση Παραλίας (16 β.). Να σημειωθεί ότι η Κυπαρισσία σε τέσσερα μέχρι τώρα ενώπιον του κοινού της έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία με την Καλαμάτα. Στον αντίποδα ο Πανθουριακός μετρά το απόλυτο σε τρία εκτός έδρας ματς.