Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2016 15:25

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Πάνοπλη την Κυριακή με Εράνη

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Πάνοπλη την Κυριακή με Εράνη

Χωρίς προβλήματα προετοιμάζεται η Α.Ε. Αβίας για τον κυριακάτικο αγώνα με την Εράνη (3 μ.μ. Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ).

Η ομάδα του Κάμπου προέρχεται από δύο σερί ήττες με Αναγέννηση και Αστέρα Αρφαρών και θα επιδιώξει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. "Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, διότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Θέλουμε στο τέλος του πρώτου γύρου να είμαστε όσο γίνεται πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού", δηλώνει στο "Notosport" για την αναμέτρηση με τους Φιλιατρινούς ο προπονητής της Α.Ε. Αβίας Διονύσης Πουλής. 

Οι γηπεδούχοι μετρούν 5 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές και η Εράνη οχτώ, εκ των οποίων οι 7 στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.  Κάτι που δείχνει τη φόρμα της τριφυλιακής ομάδας, η οποία υποχρέωσε στο τελευταίο ματς στην πρώτη της ήττα την Κυπαρισσία. 

Η μόνη ήττα πέρυσι

Η Εράνη ήταν και η μοναδική ομάδα που κέρδισε πέρυσι την Α.Ε. Αβίας στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και μάλιστα με το εντυπωσιακό 6-0 στις 4 Οκτωβρίου του 2015 για τη 2η τότε αγωνιστική. Στο αντίστοιχο ματς του δεύτερου γύρου στον Κορδία στις 17 Γενάρη του 2016,  η Α.Ε. Αβίας είχε επικρατήσει με 3-1.