Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 18:45

ΔΩΡΙΟ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0: Αντεξε με 10 παίκτες η πρωτοπόρος

Γράφτηκε από τον

Το γκολ ήταν το μόνο που έλειψε από την αναμέτρηση του Δωρίου με την Ομόνοια.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σ' ένα ματς, με χαμένο πέναλτι, αποβολή, δοκάρι και αγωνία μέχρι το φινάλε. Στα αξιοσημείωτα ότι ο προπονητής του Δωρίου Σωτήρης Μπουραντώνης τέθηκε αντίπαλος με την ομάδα που εργαζόταν πάνω από δέκα χρόνια και έφθασε κοντά στο να την κερδίσει. Η Ομόνοια, όμως, κράτησε- με δέκα παίκτες από το 38' - το βαθμό και στο φινάλε είχε δοκάρι για να πάρει και το διπλό. Με την ισοπαλία έμεινε μεν στο ρετιρέ της Α' τοπικής, αλλά απέκτησε συγκάτοικο τη Σπερχογεία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς για το Δώριο χάθηκε στο 38' όταν ο Κομάν, ανατράπηκε από τον Κοστρίβα και ο ρέφερι Νίκας έδειξε το σημείο του πέναλτι.  Στη φάση αυτή ο αμυντικός της Ομόνοιας είδε μάλιστα τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αλλά ο Γκιάτα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Νωρίτερα ο Γκιάτα είχε χάσει και άλλη ευκαιρία σε ένα πρώτο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. 

Στο δεύτερο μέρος, η Ομόνοια είχε ως βασικό μέλημα να κρατήσει το μηδέν και να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Το Δώριο προσπαθούσε, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Απείλησε στο 70' με το φάουλ του Μπουραντώνη, που απέκρουσε ο Ποτηριάδης. Στο 80' ο Κωστόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στη μεγάλη ευκαιρία της Ομόνοιας να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νίκας με βοηθούς τους Γιαννακλή και Νιάρχο.

ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Πετριτάι, Πετράκος, Αρβανίτης, Κομάν (70' Παπαδόπουλος), Ζέππος, Μπόρα (75' Γεωργιόπουλος), Μπουραντώνης, Γκιάτα, Λυμπερόπουλος (65' Γαρδίκας), Σταμάτης. 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Καστριτσέας, Αρβανίτης, Δημητρίου, Κοστρίβας, Δρογγίτης, Φιλάι, Δημόπουλος (75' Δεδούσης), Κωστόπουλος (90' Δελφάκης) Θ. Παπαδέας (46' Χάντζος), Π. Παπαδέας.