Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 13:38

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαμηλοί τόνοι παρά το θρίαμβο με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της 8ης αγωνιστικής στην Α' τοπική σημείωσε ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες επικράτησαν με το εντυπωσιακό 5-0 του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου και αήττητου Μιλτιάδη.  Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είχε μέχρι προχθές την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (μαζί με Καλαμάτα και Αναγέννηση), έχοντας δεχτεί 4 γκολ σε 7 αγωνιστικές. Ο Πάμισος όμως έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους ταχύτατους Μπίσα και Λαθύρη μετέτρεψε το ντέρμπι σε θρίαμβο, ενώ κράτησε για πρώτη φορά φέτος και το μηδέν. 

Με την κυριακάτικη νίκη έφθασε τους 16 βαθμούς και ισοβαθμεί με Πανθουριακό και Αναγέννηση Παραλίας στην 3η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από το δεύτερο Μιλτιάδη και έξι από την πρωτοπόρο "Μαύρη Θύελλα". 

Ο προπονητής του Παμίσου Αλέξης Μαντζούνης δεν κρύβει την ικανοποίησή του για όλα τα παραπάνω, αλλά φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους. 

"Μετά από τέτοιες νίκες πρέπει να είμαστε πιο σεμνοί και ταπεινοί και παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους,  που είναι να παίζουν τα νέα παιδιά, να ευχαριστιέται ο κόσμος το ποδόσφαιρο και να είμαστε κοντά στην κορυφή. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη νίκη με βάση την πορεία του αντιπάλου", λέει χαρακτηριστικά στο "Notosport" ο κ. Μαντζούνης μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. 

 

Ο Πάμισος στρέφει πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, όπου αναμένεται να επιστρέψουν οι Μάρκου, Μπομπότσι που έλειπαν για προσωπικούς λόγους.