Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 15:13

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ιδανική αρχή με Βανικιώτη στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Ιδανική αρχή με Βανικιώτη στον πάγκο

 

Μετά από ένα μήνα η Ανδρούσα επέστρεψε στις νίκες και το έπραξε μάλιστα μέσα στους Γαργαλιάνους.

Με γκολ του νεαρού Τσέλα στο 70' νίκησε 1-0 τον Τέλλο Αγρα στο ντεμπούτο του Στάθη Βανικιώτη στον πάγκο.

Μια νίκη που εκτός από βαθμολογική δίνει και ψυχολογική ώθηση στην Ανδρούσα, η οποία προερχόταν από διαδοχικές ήττες στο γήπεδό της με Εράνη, Θουρία και είχε να κερδίσει από τις 8 Οκτωβρίου (1-0 τον Α.Ο. Φαραί).

"Ηταν πολύ σημαντική νίκη γιατί παίξαμε εκτός έδρας και με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Πιστεύω ότι θα ανέβει και η ψυχολογία των παιδιών", λέει στο "Notosport" ο Στάθης Βανικιώτης. Ο νέος τεχνικός της Ανδρούσας ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι στόχος είναι η παραμονή (βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) στην Α' τοπική. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορη στον αυριανό πρώτο εντός έδρας ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο την Καλαμάτα (3 μ.μ.).

 

"Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί θα επικεντρωθούμε, αλλά δεν θα κατέβουμε και για τυπικούς λόγους με την Καλαμάτα. Τα παιδιά θα έχουν κίνητρο και θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος για το καλύτερο", το σχόλιο του Στάθη Βανικιώτη, ο οποίος στα πλάνα που ετοιμάζει για αύριο δεν υπολογίζει τον τραυματία Δέδε, καθώς και τους Βλαχόπουλο, Βιδάκη, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της Ανδρούσας.