Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2016 15:41

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Δεν θα κινδυνεύσουμε", εκτιμά ο Λάκης Σπάλλας

Γράφτηκε από τον

Τέλος στο αρνητικό σερί που τον ήθελε χωρίς τρίποντο από τις 16 Οκτωβρίου έβαλε ο Ολυμπιακός στο Διαβολίτσι.

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 3-1 τον ΑΟΔ, και ανέβηκαν στην 9η θέση, όπου ισοβαθμούν με την Εράνη. Κόντρα στους Φιλιατρινούς ήταν μάλιστα η τελευταία νίκη μέχρι την Κυριακη, επίσης με 1-3. Εκτοτε ο Ολυμπιακός ηττήθηκε κατά σειρά από Πανθουριακό (1-5), Τέλλο Αγρα (1-0) και Απόλλωνα Καλαμάτας (0-1).

Ο Λάκης Σπάλλας μιλώντας στο "Notosport" για τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη είπε: "Ηταν ένα κομβικό ματς. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς, μιας και είχαμε τρία άσχημα αποτελέσματα. Εκτός από βαθμολογική, ήταν και η ψυχολογική ανάσα αυτή η νίκη". Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμά ότι η ομάδα του δεν θα έχει φέτος πρόβλημα παραμονής, παρότι ακολουθεί δύσκολα πρόγραμμα.

"Πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσουμε και η ομάδα θα εκπληρώσει το στόχο της που είναι η άνετη παραμονή. Εχουμε μπροστά μας τρία δύσκολα παιχνίδια με Πάμισο, Μιλτιάδη και Καλαμάτα και θα παλέψουμε για το καλύτερο"

 

Εκτός πλάνων του Λάκη Σπάλλα παραμένουν οι τραυματίες Αλεξανδρόπουλος, Αργάνης, με τον δεύτερο να έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.