Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 15:13

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση για την εμφάνιση με Ασπρόχωμα

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε την περασμένη Κυριακή ο Ηρακλής Καλαμάτας ο οποίος είχε θετική παρουσία απέναντι στο δυνατό Ασπρόχωμα.

Η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε παρότι η ομάδα προηγήθηκε με 2-0, με το τελικό 2-2 να αφήνει μια πίκρα στους «κυανόλευκους». Ωστόσο στον Ηρακλή κρατούν το βαθμό και κυρίως την καλή εμφάνιση ελπίζοντας ότι με ανάλογη παρουσία στην συνέχεια η ομάδα θα βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. 

Ο παράγοντας της ομάδας Παναγιώτης Κομπότης σχολίασε σχετικά: "Κάναμε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς παιχνίδια απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Μας στεναχωρεί ότι προηγηθήκαμε 2-0 αλλά δεν κερδίσαμε όμως είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Κοιτάζουμε πλέον το ματς με την πρωτοπόρο Ομόνοια που είναι ιδιαίτερα δυνατή, όμως και εμείς είμαστε ανεβασμένοι και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο από το ματς».

Να θυμίσουμε ότι Ηρακλής και Ομόνοια, που θα παίξουν την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»,  έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές φέτος, στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας. 

Ο Ηρακλής είχε πάρει την πρόκριση καθώς είχε κερδίσει με 3-0 εκτός έδρας στο πρώτο ματς στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» ενώ στον επαναληπτικό στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3.

Ζήτησε συγνώμη και επιστρέφει ο Τζ. Παπαδέας

Μετά το προηγούμενο ματς με τον Αίαντα (ήττα 3-0) η διοίκηση του Ηρακλή αποφάσισε να επιβάλλει βαριά τιμωρία στον Τζανέτο Παπαδέα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος απέναντι στον παράγοντα Παναγιώτη Κομπότη. Ωστόσο ο έμπειρος παίκτης κατάλαβε το λάθος του, ζήτησε συγνώμη και η διοίκηση αποφάσισε να τον επαναφέρει στις τάξεις της. Μένει μόνο η τιμωρία δύο αγωνιστικών, του προηγούμενου αγώνα και αυτού που έρχεται με την Ομόνοια.

 

Ο Παν. Κομπότης τονίζει: "Η διοίκηση είχε αποφασίσει να τιμωρήσει αυστηρά τον παίκτη λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος. Ωστόσο λόγω της ειλικρινούς μετάνοιας του παίκτη, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από την διοίκηση, από έμενα και τους συμπαίκτες του, η διοίκηση τον αποδέχεται και πάλι στις τάξεις της ομάδας".