Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 19:58

Ενα γκολ νωρίς για να φύγει το άγχος, λέει ο Αργυρόπουλος για το ματς του Μεσσηνιακού με τα Σαγέικα

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο φετινό παιχνίδι ενώπιον του κοινού του για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής θα δώσει την Κυριακή ο Μεσσηνιακός. Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν τον Εθνικό Σαγέικων με μοναδικό σκοπό τη νίκη, ώστε να έχει αξία και το διπλό στο Ναύπλιο.
Ο Κώστας Αργυρόπουλος, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Μ.Γ.Σ, μιλώντας στο "Ν" χαρακτηρίζει "κλειδί" για την εξέλιξη της αναμέτρησης ένα γρήγορο γκολ.
"Είναι το πρώτο ματς στην Καλαμάτα και σίγουρα υπάρχει ένα μικρό άγχος. Είναι "κλειδί" λοιπόν να πετύχουμε ένα γκολ νωρίς ώστε να φύγει το άγχος και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε για να έχει αξία η νίκη μέσα στο Ναύπλιο".
Ο Κ. Αργυρόπουλος δηλώνει ότι ο Μεσσηνιακός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, αλλά για να έρθει η νίκη χρειάζεται και ο… "12ος παίκτης": "Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές και αρκετά νεαροί σε ηλικία. Ζητούμε λοιπόν από τον κόσμο να μας βοηθήσει και να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο. Η παρουσία του θα είναι καθοριστική για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε όλοι μια γροθιά και πιστεύω ότι η ομάδα θα πετύχει αυτό που θέλει".

Στο Ασπρόχωμα η προπόνηση

Στο αγωνιστικό σκέλος, η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος προκειμένου να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος στο "Στ. Παπαδόπουλος" όπου πρόσφατα έγινε σπορά. Αύριο πάντως οι "πράσινοι" θα γυμναστούν στη φυσική τους έδρα και ο Δημήτρης Τσάκωνας θα ανοίξει τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα. Οι 11 που ξεκίνησαν στο Ναύπλιο έχουν το προβάδισμα, εκτός και αν ο Μπιμπίρης δεν μπορέσει τελικά να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Σ' αυτή την περίπτωση τη θέση του θα πάρει μάλλον ο Κουρεντζής ως παρτενέρ του Μπαστακού στο κέντρο της άμυνας. Νινιός και Δασκαλάκης θα είναι στα άκρα και ο Κυριακόπουλος κάτω από τα γκολπόστ. Στο κέντρο οι Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Τσουλάκος, στις πτέρυγες οι Χελάς, Ταχματζίδης και επιθετικός ο Βιτάλι.
Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι αποκλείονται εκπλήξεις, με δεδομένη την καλή εικόνα που είχαν οι "ρεζέρβες" στο πρόσφατο φιλικό με τον Αστέρα Αρφαρών. Ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει πλέον "ευχάριστο πονοκέφαλο" αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας.