Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 17:09

Ο Μίλτος Γκόφας στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας", δεν μπορούσα να πω όχι στην Καλαμάτα λέει ο έμπειρος τεχνικός

Γράφτηκε από τον
Ο Μίλτος Γκόφας στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας", δεν μπορούσα να πω όχι στην Καλαμάτα λέει ο έμπειρος τεχνικός

Ο Μίλτος Γκόφας (αριστερά στη φωτό από το περσινό ματς Καλαμάτα - Πανηλειακός) είναι ο νέος προπονητής της "Μαύρης Θύελλας", καθώς συμφώνησε σήμερα το μεσημέρι με την διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας. Ο Γκόφας, που πέρυσι είχε έρθει στην Καλαμάτα ως αντίπαλος προπονητής του Πανηλειακού, θα έρθει πιθανότατα αύριο στην Καλαμάτα και την Κυριακή θα πάει στην Αργολίδα για το παιχνίδι της "Μαύρης Θύελλας" με την Ερμιονίδα για την τρίτη αγωνιστική της Γ' εθνικής.

Το Notosport επικοινώνησε πριν λίγο με τον νέο τεχνικό των μελανόλευκων ο οποίος δήλωσε: "Δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση μιας ομάδας όπως είναι η Καλαμάτα. Μπορεί πλέον να παίζει στην Γ' εθνική όμως η Καλαμάτα είναι πάντα μεγάλη ομάδα και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Μαθαίνω ήδη κάποια πράγματα για την ομάδα και ξέρω πως το άσχημο είναι πως έχει πολλούς τραυματισμούς. Θέλω να δω πρώτα την ομάδα και τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα για την συνέχεια».

Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Καλαμάτας αρχικά είχε διαφωνία στο οικονομικό με τον Γκόφα και μέχρι χθες το βράδυ είχε αποφασιστεί να πάει η ομάδα με τον Σακελλαρόπουλο στον πάγκο στην Ερμιονίδα και να γίνει νέα επαφή με τον Γκόφα ή και με κάποιον άλλο προπονητή από Δευτέρα.

Τελικά η σημερινή συζήτηση Ράλλη - Γκόφα έφερε συμφωνία στο οικονομικό και έτσι ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει από τώρα το τιμόνι της Μεσσηνιακής ομάδας.

Ν.Τσ.