Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 14:07

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Χρειαζόμαστε και άλλες τέτοιες νίκες", λέει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη νίκη μακριά από "Π. Μπαχράμης" πανηγύρισε την Κυριακή ο Α.Ο. Φαραί και μάλιστα στα Φιλιατρά με αντίπαλο την Εράνη, η οποία στην τελευταία τετράδα αγώνων, μετρούσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. 

Οι καλαματιανοί πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Τσέρτου στο 10' και για πρώτη φορά ζευγάρωσαν τις επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί το άνετο 4-0 επί του Αστέρα Αρφαρών, με το οποίο έβαλαν τέλος σε ένα σερί 1,5 μήνα χωρίς τρίποντο (από την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό).

Με το διπλό στα Φιλιατρά, ο Α.Ο. Φαραί έφθασε τους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση της Α' τοπικής  Ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά δηλώνει ότι΄: "Χρειαζόμαστε και άλλες τέτοιες νίκες για να ανέβουμε βαθμολογικά και να είμαστε πιο άνετοι. Πιστεύω ότι η νίκη με την Εράνη θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση, διότι το αγωνιστικό πλάνο δεν αλλάζει. Η ομάδα έχει δυνατότητες και δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Το έλεγα και μετά από ήττες, ότι θα βρει το δρόμο της γιατί είμαστε δυνατοί σε όλες τις γραμμές". 

Για το ματς με την Εράνη, ο Ν. Γεωργακλής είπε: "Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Είχαμε διαβάσει σωστά το ματς. Κλείσαμε τους χώρους και ξέραμε που θα χτυπήσουμε. Βάλαμε γκολ και είχαμε ευκαιρίες να το καθαρίσουμε. Μετά το 70' κλείσαμε και πάλι καλά τους χώρους και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε". 

Ο Α.Ο. Φαραί προετοιμάζεται με τη ψυχολογία στα ύψη για το εντός έδρας ματς με τον δυνατό Πανθουριακό. Το ευχάριστο είναι ότι θα επιστρέψουν οι τραυματίες Πέτσι, Παπαδόπουλος και έτσι δεν υπάρχει καμία απουσία.