Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 19:59

"Πέταξε" την ευκαιρία για 2η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα, 0-0 με τον Λεβαδειακό

Γράφτηκε από τον

ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στους Ζωσιμάδες, στο εξ' αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι Ηπειρώτες με τρίποντο θα σκαρφάλωναν στη 2η θέση, αλλά "πέταξαν" τη μοναδική ευκαιρία.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εξ' αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων. Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος και οι σημαντικές ευκαιρίες του δεύτερου μέρους που δεν αξιοποιήθηκαν οδήγησαν στο τελικό 0-0. Οι Ηπειρώτες έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν μόνοι στη 2η θέση της Super League.

"Έπιασαν" τον Παναθηναϊκό στους 14 βαθμούς, αλλά με νίκη θα μπορούσαν να βρεθούν στο +2. Για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα των Ιωαννίνων δεν κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Λεβαδειακός με το 0-0 απέσπασε τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό, μια και είχαν προηγηθεί μονάχα ήττες μακριά από τη Βοιωτία. Σημαντικός ο πόντος για το σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς σε μια δύσκολη έδρα. Πλέον οι "πράσινοι" έχουν εννέα βαθμούς, όσους και ο Αστέρας.

Άντεξε ο Λεβαδειακός στους "Ζωσιμάδες"

Με την αναμενόμενη συνταγή ο ΠΑΣ Γιάννινα. Το 3-5-2 ή 3-1-4-2 αν προτιμάτε, με Κόντε και Μαμπουλού στη γραμμή κρούσης, τον Κούτρη στα αριστερά, ελλείψει Ναδάλες, και τον Καρανίκα δεξιά, ελλείψει Μπουκουβάλα. Η μεσαία γραμμή με Γιάκο, Λίλα και Κοζορώνη, στο κέντρο της άμυνας τους Μιχαήλ, Μπέριο και Τζημόπουλο και τον Περιστερίδη στο τέρμα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός με 4-2-3-1. Ο Ναμάσκο στα γκολπόστ, δεξί μπακ ο Μουλόπουλος, αριστερό ο Μιλιάζες, με κεντρικούς αμυντικούς τους Ουόν και Τριποτσέρη. Αυντικοί χαφ οι Κουλιμπαλί και Μαχαίρας, η μεσοεπιθετική τριάδα με Σίλβα, Ζεζίνιο και Καραμπουέ, στην κορυφή ο Μάντζιος.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρώτου μέρους η καλή μεσοαμυντική λειτουργία και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα οι τελικές φάσεις να είναι ελάχιστες. Πέντε για τον ΠΑΣ, δύο για τον Λεβαδειακό. Όχι όμως ευκαιρίες της... προκοπής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (62' Ακόστα), Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού (68' Ζάιρο), Κόντε (76' Βιντάλ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (46' Καλτσάς), Ζεζίνιο (87' Μεντί), Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ (72' Γιακουμάκης), Μάντζιος.

Πηγή: sport24.gr