Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2016 17:27

Κάλεσμα οπαδών για επιστροφή Ντέμη στην ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Οι τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ έχουν ενοχλήσει πολύ τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αλλωστε, το επιβεβαιώνει αυτό και η επίσκεψή του στα Σπάτα, όπου έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες για τη συμπεριφορά τους.

Η σκέψη που επικρατεί στην Ενωση είναι η ανάγκη της παρουσίας μιας ηγετικής φυσιογνωμίας στην ομάδα, που θα την κρατάει ενωμένη και συγκεντρωμένη στους στόχους της. Το όνομα του Ντέμη Νικολαΐδη, σαν φωτισμένη επιγραφή με νέον, άρχισε να αναβοσβήνει μπροστά στα μάτια τους. Λογικο. Ισως να προκάλεσε συνειρμούς η παρουσία του στο γήπεδο έπειτα από πολλά χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει τέτοια επαφή. Ο Ντέμης είδε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ και όχι τα επίσημα.

Ομως, παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τα γεγονότα στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά από απόσταση. Δέχεται διαρκώς μηνύματα από οπαδούς που του ζητούν να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους» και να αναλάβει δράση. Πάντως, ο ίδιος αυτή τη στιγμή δεν συζητά την επιστροφή του κι ενδεχομένως να αργήσει να επανεμφανιστεί στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που αρέσκονται να δίνουν «τροφή» για σενάρια.

Τον έλεγχο στην ΑΕΚ έχει προς το παρόν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Αυτός είναι ο άνθρωπος που βλέπει συχνότερα από κάθε άλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη και όχι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, του οποίου ο ρόλος έχει περιοριστεί πια. 

Πηγή: sentragoal.gr