Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 19:25

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-2: Εκανε τα εύκολα δύσκολα

Γράφτηκε από τον

Tα εύκολα δύσκολα έκανε ο Αίαντας στο σαββατιάτικο ματς στο "Π. Μπαχράμης" με τον Ακρίτα Κορώνης.

Η καλαματιανή ομάδα προηγήθηκε με 3-0 στο 52', αλλά στη συνέχεια ο Ακρίτας μείωσε σε 3-2 και πίεσε στο φινάλε για την ισοφάριση. Ετσι το τρίποντο για τους γηπεδούχους, που ήταν εξαιρετικοί μέχρι το 70', ήρθε με άγχος.Σημασία βέβαια έχει ότι πήραν τους 3 βαθμούς και έπιασαν την Κορώνη στην 3η θέση της Α1 τοπικής.

Ο Αντεμάι απείλησε πρώτος στο 14' όταν πλάσαρε άουτ τον εξερχόμενο Βαρβεράκη. Στο 19' μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Αντεμάι με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Πανταζή που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 32' ο Λαγωνικάκος με φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Κορώνης για το 2-0. Ο Αίαντας συνέχισε να πιέζει για το τρίτο γκολ και στο 42' ο Αντεμάι γύρισε στον Μιχαλόπουλο που δεν μπόρεσε εξ' επαφής να νικήσει τον Βαρβεράκη.

Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε κοντά στο γκολ και στο 45' και στο 52' κέρδισε πέναλτι από το Γιάννη Κουτσουμπό.  Ο Αντεμάι από τα 11 βήματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και όλα έδειχναν ότι το ματς κρίθηκε. Ο Δ. Κουτσουμπός όμως με εξαιρετικό φάουλ από πολύ πλάγια μάλιστα θέση στο 69' μείωσε σε 3-1 και η εικόνα του αγώνα άλλαξε.

Στο 78' ο διαιτητής Αλεξέας έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Περιβολάρη και ο Δ. Κουτσουμπός και πάλι ευστόχησε στο πέναλτι, κάνοντας το 3-2. Η Κορώνη με ψυχολογία πλέον τα έπαιξε όλα για την ισοφάριση και καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους στο 87' με τον Ι. Κουτσουμπό.

Βοηθοί του Αλεξέα ήταν οι Κυριόπουλος και Σταύρου.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Μασουρίδης, Ζαγαρέλος (46' Μπάκας), Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Στραβάκος, Διονυσόπουλος (80' Μπαζίγος), Πανταζής, Μιχαλόπουλος (92' Κουλουμπός), Αντωνόπουλος, Αντεμάι.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Σιψάς (70' Σαρέλας), Ι. Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Δ. Κουτσουμπός, Μαθιόπουλος (46' λ.τρ. Μπλάνας), Τσάνι, Μουτζούρης, Σταμάτης, Τέντες (52' Στρογγύλης).