Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 15:07

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Αδικούμε την προσπάθεια που κάνουμε", επισημαίνει ο Αλ. Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Μακριά από τη νίκη για δεύτερη αγωνιστική έμεινε ο Πάμισος, που μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Εθνικό Μελιγαλά (2-2), όπως είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1) με τη διαφορά ότι προχθές αγωνίστηκε στη Μεσσήνη. 

Εκεί όπου μέχρι την Κυριακή είχε το απόλυτο (3 στα 3 με τέρματα 14-2).  Ο Αλέξης Μαντζούνης αποδίδει την πρώτη εντός απώλεια βαθμών στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως στην κακή αμυντική λειτουργία.

"Είναι κρίμα γιατί αδικούμε την προσπάθεια που κάνουμε. Εμείς βάζουμε θα έλεγα ποδοσφαιρικά γκολ μέσα από δημιουργικό ποδόσφαιρο και αντίθετα δεχόμενα γκολ, που είναι παιδικά λάθη και προσφορά στους αντιπάλους", το παράπονο του προπονητή του Παμίσου, ο οποίος δίνει το σύνθημα για ανασύνταξη αρχής γενομένης από το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα: :Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες. Διότι οι ισοπαλίες και η μετριότητα δεν αρμόζουν σε ομάδες σαν τον Πάμισο, ούτε και στη δική μου προπονητική φιλοσοφία, γιατί έχω τον πήχη πάντα ψηλά".

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Πατσιώτης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει την Κυριακή, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του Δημητρακόπουλου. 

Από εκεί και πέρα, παραμένουν εκτός για προσωπικούς λόγους οι Μπομπότσι και Μάρκου.