Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 17:29

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Πλατανιάς τη νίκη (1-0), η Σπάρτη τις εντυπώσεις

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ο Πλατανιάς τη νίκη (1-0), η Σπάρτη τις εντυπώσεις

Βήμα πρόκρισης έκανε ο Πλατανιάς που λύγισε με 1-0 την μαχητική Σπάρτη στα Χανιά, περνώντας στην δεύτερη θέση του ομίλου του (πίσω από τον Ολυμπιακό) και πλέον έχει στα χέρια του το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζει τον θεωρητικά πιο αδύναμο ΑΟΧ.

Ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα (την κατοχή) και τις περισσότερες τελικές, αλλά και η Σπάρτη (ομάδα Football League) τον κοίταξε στα μάτια, είχε πολύ καλή ανάπτυξη (στις κόντρες) και έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει.

Η μεγαλύτερη μάλιστα χάθηκε στο 90' όταν ο Βελλίνης σούταρε από πολύ καλή θέση άουτ. Στο 42' την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια του Μπουντόπουλου (σε τετ-α-τετ), ενώ στο 66' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιορέντε σε γύρισμα του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κοκκάλα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Γουνδουλάκης με ωραίο πλασέ στο 51', ενώ λίγα λεπτά αργότερα Ντίνας και Τσουράκης έχασαν στην ίδια φάση την μεγάλη ευκαιρία να ΄«κλειδώσουν» τη νίκη (ο πρώτος νικήθηκε από τον Κραβαρίτη, ο δεύτερος πλάσαρε άουτ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Κοκκάλας, Γιορέντε, Πριντέντα, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντίνας (68' Στάθης), Ντιλαβέρ

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (57' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (59΄λ.τρ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

Πηγή: www.sentragoal.gr