Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 19:52

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 2-1: Με Αλεξόπουλο στις καθυστερήσεις

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 2-1: Με Αλεξόπουλο στις καθυστερήσεις

Με γκολ του Βαγγέλη Αλεξόπουλου στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Μικρομάνης πήρε τη νίκη στη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση του, επικρατώντας 2-1 του Χανδριναϊκού.

Οι γηπεδούχοι με το τρίποντο στις καθυστερήσεις, επέστρεψαν στις εντός έδρας νίκες μετά από 6 παιχνίδια, όταν για την 5η αγωνιστική είχαν κερδίσει με 4-1 τον Ακρίτα Κορώνης, ακολούθησε η εκτός έδρας νίκη επί του Μεσσηνιακού με 2-0, οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με Σπερχογεία 1-0, Δώριο 2-0 και το 1-1 στο Πεταλίδι, την προηγούμενη αγωνιστική. Από τη άλλη ο Χανδριναϊκός, που φωνάζει για το γκολ, που έδωσε τη νίκη στον Αστέρα, έχει να κερδίσει εκτός έδρας από την 5η αγωνιστική που είχε επικρατήσει 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης. Θα μπορούσε βέβαια να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο 85' όταν ο Γιάνναρης με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Ντοχάς με κεφαλιά για να ισοφαρίσει 20 λεπτά μετά ο Π. Καλδής με πλασέ. Στο 92' 2-1 ο Αλεξόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι διαμαρτυρίες

Αμέσως μετά από αυτό το γκολ, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι η βοηθός Αν. Τσουκάλη είχε σηκώσει τη σημαία της για οφσάιντ. Από την πλευρά της διαιτησίας ειπώθηκε ότι η βοηθός σήκωσε τη σημαία για να υποδείξει ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Δευτερόλεπτα μετά το γκολ ο Νικητόπουλος έτρεξε να διαμαρτυρηθεί στην κ. Τσουκάλη, όμως μπροστά στη βοηθό μπήκε ένας παράγοντας του Αστέρα θέλοντας με αυτή του την κίνηση να την προστατέψει. Είχαμε ένταση, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι περισσότερο και δευτερόλεπτα μετά έληξε.

Οι φιλοξενούμενοι όπως προαναφέραμε έχουν παράπονα για το γκολ, υποστηρίζοντας ότι είχε υποδεχθεί οφσάιντ και δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς επίσης ότι θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τον πάγκο του Αστέρα και ο παράγοντας που εμπόδισε τον παίκτη τους να διαμαρτυρηθεί στην κ. Τσουκάλη, ενώ δεν έχουν κανένα παράπονο από την ομάδα της Μικρομάνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Α. Καρδάσης, Χασάπης, Μωραγιάννης, Μπούρας-Σουλιμάς, Γ. Σκαρπαλέζος (44' λ.τρ. Μπαράι), Π. Καρδάσης, Σταθόπουλος, Ντοχάς (83' Αναζίκος), Παπαβασιλόπουλος, Αλεξόπουλος.

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κόντι, Δ. Κατσιγιάννης, Παυλέας, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Σαχινάι, Γιάνναρης, Μαμουσάι (75' Κλαρίδας), Π. Καλδής.