Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2016 17:39

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ 3-1: Ανέβηκε στη 2η θέση με την τρίτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Ξεπερνώντας τις ατυχίες που είχε στη διάρκεια του α' ημιχρόνου, ο Πανιώνιος κέρδισε την Κυριακή το μεσημέρι στο "Γ. Λουκαρέας", τον Α.Ο. Φυτείας με 3-1 και συνέχισε την ανοδική του πορεία. 

Κατάφερε νωρίς, στο 4ό λεπτό, να πάρει κεφάλι στο σκορ και παρότι στη συνέχεια τραυματίστηκαν και αποχώρησαν οι Γιάνναρης, Β. Κοντοθανάσης και στις αρχές του β' μέρους ο Σακκάς, οι "κυανέρυθροι" βρήκαν δίχτυα άλλες δύο φορές φτάνοντας σε μια ακόμη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι σύμφωνα με την απόδοση τους, μπορούσαν να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια. Έτσι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87' πετυχαίνοντας το τελικό 3-1.

Τα γκολ

Στο 4' μετά από σέντρα του Σακκά πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Ψαρράς και με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 54' ο Πετρόγιαννης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Τζώρτζη, αυτός μπήκε στην περιοχή και με συρτό σουτ "έγραψε" το 2-0. Το καλύτερο γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 65'. Μετά από κόρνερ του Καλόμαλου, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Πετρόγιαννης και με κεφαλιά στην απέναντι γωνία σημείωσε το 3-0. Στο 87' μείωσαν σε 3-1 οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Κυριάκου μέσα από την περιοχή. Στη φάση αυτή η βοηθός Ε. Τσαούση σήκωσε τη σημαία της υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ, όμως ο διαιτητής Ταβουλαρέας πήρε πάνω του τη φάση και μέτρησε το γκολ. 

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για γκολ που πέτυχε ο Κωστέας και δεν μέτρησε στο 53' καθώς ο παίκτης είχε υποδεχθεί σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσουλάκος, Χ. Κοντοθανάσης, Κώστας, Πετρόγιαννης, Λιανός, Γιάνναρης (7' λ.τ. Παπαδόπουλος), Κώστας - Ξυλάς, Β. Κοντοθανάσης (36' λ.τ. Καλόμαλος), Ψαρράς, Σακκάς (48' λ.τ. Ηλιόπουλος), Τζώρτζης. 

 

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Δ. Μάρκου, Ταβουλαρέας, Μπαστακός, Παπαστεργίου, Σαμιώτης (74' Κυριακόπουλος), Βλάσσης, Κωστέας, Τοντέρικα, Μέμιτσας, Ε. Μάρκου (46' Καρλαύτης), Σταμούλος.