Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 13:07

ΕΡΑΝΗ: «Ολοι στο γήπεδο την Κυριακή για το ματς με Καλαμάτα»

Γράφτηκε από τον

Ενα σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η Εράνη, καθώς την Κυριακή θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Μιλώντας στο "Notosport" για το σπουδαίο αυτό ματς της Εράνης, ο αντιπρόεδρος της Γιάννης Δρακόπουλος απηύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια της για τη διεκδίκηση της νίκης απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ανέφερε: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Είναι ένα ντέρμπι γιατί αντιμετωπίζουμε την μεγάλη ομάδα του νομού. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα, να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο και με τη συμπαράσταση του να την οδηγεί στη νίκη».

Προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες δεν υπάρχουν και αυτό αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή Νίκο Φρούσο, ο οποίος έχει στη διάθεση του, στη διάρκεια των προπονήσεων όλα τα παιδιά. 

Τη Δευτέρα ο αγώνας με την ομάδα του ΠΣΑΠ

Εκτός από τον αγώνα με την Καλαμάτα, οι διοικούντες της Εράνης έχουν αρχίζει να προετοιμάζονται και για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 12 του μήνα με την ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών.

Να σημειωθεί ότι μέλη του ΠΣΑΠ είναι αρκετοί παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro ΤΟ 2004, 

Το φιλικό, όπως προαναφέραμε έχει ιερό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο ΚΕΦΙΑΠ και στα Ειδικά Σχολεία Φιλιατρών.

Σχετικά με αυτό το παιχνίδι, ο κ. Δρακόπουλος ανέφερε: «Καλούμε τον κόσμο  να παρακολουθήσει το φιλικό με την ομάδα του ΠΣΑΠ και να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε να ενισχύσουμε οικονομικά το ΚΕΦΙΑΠ και στα Ειδικά Σχολεία Φιλιατρών»

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο νέο γήπεδο Φιλιατρών και έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 3 το απόγευμα. Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθεια της Εράνης. 

 

Να σημειωθεί ότι η ιδέα για τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού ανήκει στο Σωτήρη Λυμπερόπουλο, αλλά και τον ξάδελφο του Νίκο.