Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013 19:56

Να κάνει… σεφτέ με Πάμισο θέλει ο Αστέρας Αρφαρών

Γράφτηκε από τον

Δύσκολο πρόγραμμα έχει ο Αστέρας Αρφαρών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πρέπει να μαζέψει ορισμένους βαθμούς για να μη μείνει από την αρχή πίσω στη βαθμολογία.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας ο Αστέρας φιλοξενεί το Σάββατο τον Πάμισο, μία ακόμη ομάδα με υψηλούς στόχους και δυνατό ρόστερ.
Ομως η ομάδα του Τάκη Βούτσα παίζει στην έδρα της και θα επιδιώξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας… σεφτέ στο βαθμολογικό πίνακα της Α' τοπικής.
"Είναι ένα δύσκολο ματς αφού αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με υψηλούς στόχους όπως ο Πάμισος. Εμείς όμως αν θέλουμε να πάμε καλά φέτος δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά τη δική μας παίζοντας σε κάθε ματς για τη νίκη", σημείωσε ο νεαρός και φέρελπις τεχνικός.
Το ευχάριστο για τον Βούτσα είναι πως θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του μιας και προκύπτουν σημαντικές επιστροφές.
Ο Μπούρας εξέτισε την ποινή του, ο Κάρτσωνας αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του, ενώ το "παρών" θα δώσει και ο Τσιλίκος που έλειπε στο προηγούμενο ματς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.