Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 16:12

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πήρε προβάδισμα για άνοδο, θέλει και το πρωτάθλημα…

Γράφτηκε από τον

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε την Κυριακή από την Κορώνη η Ομόνοια όπου έφερε 1-1 με τον τοπικό Ακρίτα για την 11η αγωνιστικής της Α1 τοπικής.

Οι Καλαματιανοί παραμένουν έτσι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπερχογεία, δύο βαθμούς μπροστά από το τρίτο Δώριο αλλά και εφτά βαθμούς από τις 5 ομάδες που βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Δημάκη έχει λοιπόν ένα σημαντικό προβάδισμα εφτά βαθμών όσον αφορά την υπόθεση άνοδος, καθώς, θυμίζουμε πως φέτος ανεβαίνουν τρεις ομάδες απευθείας στην Α' τοπική. 

Και μπορεί η άνοδος να είναι ο μεγάλος φετινός στόχος, όμως το ενδεχόμενο της κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους της Ομόνοιας. 

Ο προπονητής της ομάδας Σωτήρης Δημάκης τόνισε πως η Ομόνοια είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα κόντρα στην Κορώνη και χαρακτήρισε καθοριστικές τις προσεχείς αγωνιστικές: "Είχε δύο όψεις η εικόνα μας στην Κορώνη. Δεν είμαστε καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο β΄ ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το ματς, ισοφαρίσαμε και είχαμε φάσεις να πάρουμε και τη νίκη. Κρατάμε μόνο το β' ημίχρονο από αυτό το ματς σε μια δύσκολη έδρα. 

Ο φετινός στόχος είναι η άνοδος και είμαστε σε καλό δρόμο, έχοντας σημαντικό προβάδισμα. αν θέλουμε να χτυπήσουμε και την πρώτη θέση όμως δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Οι προσεχείς 2-3 αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές όσον αφορά την πρώτη θέση στην κατηγορία».

 

Η Ομόνοια προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μεσσηνιακό που θα γίνει την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».