Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 15:12

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Δεν δικαιούμασταν κάτι από το παιχνίδι", υποστηρίζει ο Αντ. Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της η Αναγέννηση Παραλίας κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το δικαιούται, όπως υποστήριξε ο προπονητής της Αναγέννηση Αντώνης Μαυρέας μιλώντας χθες στο "Notosport": «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και για εμάς η ισοπαλία ήταν υπέρβαση. Θεωρώ ότι είχαμε λίγο το μυαλό μας στο ματς της Τετάρτης και στην πρόκριση στον τελικό. Δεν δικαιούμασταν κάτι από το παιχνίδι, το ότι πήραμε ισοπαλία είναι μεγάλη επιτυχία. Δεν βγάλαμε αυτό που μπορούσαμε να βγάλουμε, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος από εμάς. Υπάρχει εξήγηση γι' αυτό το αποτέλεσμα, ότι πραγματικά είχαμε τους τελευταίους δύο μήνες ένα τεράστιο βάρος, την πίεση, το άγχος για να πετύχουμε το στόχο μας».

Όσο για τη συνέχεια, δήλωσε: «Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στον τελικό του κυπέλλου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Όμως δεν μένουμε εδώ, κοιτάμε να κάνουμε καλές γιορτές και μετά να επανέλθουμε και να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

«Μόνο κάτι εξαιρετικό για μεταγραφή»

Σε ερώτηση μας αν υπάρχει σκέψη ώστε η ομάδα να κάνει κάποια μεταγραφή, ο κ. Μαυρέας μας είπε: «Δεν λέμε όχι αν πραγματικά υπάρξει κάτι εξαιρετικό για να ενισχυθεί η ομάδα. Αν όχι δεν συντρέχει λόγος γιατί είμαστε πολύ καλά και το δείχνει και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας».

Δύο φιλικά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας για αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις έως την Πέμπτη, την Παρασκευή η Αναγέννηση θα δώσει φιλικό στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία με τη Μάνη στις 5 το απόγευμα. Την άλλη εβδομάδα θα γίνουν και πάλι προπονήσεις και θα ακολουθήσει την Παρασκευή 30 του μήνα νέο φιλικό αυτή τη φορά με τα Πράσινα Πουλιά. Στα παραπάνω δύο φιλικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ έως σήμερα.