Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 13:20

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καθοριστική συνάντηση Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καθοριστική συνάντηση Λυμπερόπουλου - Ουζουνίδη

Αμέσως μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα βρεθεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να μιλήσουν με ονόματα για τις ανάγκες και τις αλλαγές στο ρόστερ.

Σήμερα Τετάρτη θα γίνει το ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο για να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές και λίγες ώρες αργότερα ο "Λύμπε" θα πιάσει απευθείας δουλειά.

Ο 41χρονος τεχνικός διευθυντής αφού πάρει και επίσημα το χρίσμα θα συναντηθεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ώστε να θέσουν πάνω στο τραπέζι συγκεκριμένους "στόχους" και ονόματα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Άλλωστε ο 48χρονος προπονητής θέλει άμεσα να αποκτηθούν (και να αποχωρήσουν) κάποιοι παίκτες και ο "Λύμπε" θα αναλάβει να τρέξει πλέον όλες τις εξελίξεις.

Οι δυο τους θα τα βάλουν όλα κάτω λεπτομερειακά ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε στην διάρκεια της Τρίτης και μετά το απόγευμα όταν και είχε "κλειδώσει" η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Λύμπε μια τηλεφωνική επικοινωνία προπονητή και υποψήφιου νέου τεχνικού διευθυντή.

Το κοινό πράσινο και όχι μόνο παρελθόν τους

Οι δυο τους φυσικά και γνωρίζονται πάρα πολύ καλά καθώς κινούνται στον ίδιο χώρο για πάνω από 20 χρόνια, ενώ φυσικά έχουν υπάρξει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδος.

Στο τριφύλλι έχουν συνυπάρξει μόνο μία χρονιά και συγκεκριμένα στην πρώτη σεζόν του "Λύμπε", 1996-1997, όταν τελικά οι πράσινοι είχαν τερματίσει πέμπτοι και είχαν μείνει εκτός Ευρώπης. Το καλοκαίρι του 1997 ο Ουζουνίδης έφυγε ως ελεύθερος και πήγε στη Χάβρη.

Βέβαια οι δυο τους ήταν συμπαίκτες και στην εθνική Ελλάδας, αλλά και αντίπαλοι, όταν ο νεαρός Λυμπερόπουλος αγωνιζόταν στην Καλαμάτα και ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό. Αλλά και εν συνεχεία, όταν ο Ουζουνίδης επέστρεψε από την Χάβρη στον Πανηλειακό και έπαιζε κόντρα στο τριφύλλι που είχε τότε στο ρόστερ του τον Λυμπερόπουλο.

Πηγή: www.sport24.gr