Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 13:49

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικά με Ολυμπιακό Ανάληψης και Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλικά με Ολυμπιακό Ανάληψης και Τσικλητήρα

 

Στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής (μαζί με Θουρία και Αναγέννηση) ανέβηκε ο Πάμισος, μετά τη άνετη κυριακάτικη εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της Α.Ε. Αβίας. 

Αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο ματς για τους Νησιώτες μέσα στο 2016, μιας και το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών. 

Ως εκ τούτου για να μείνουν οι παίκτες σε εγρήγορση ο Αλέξης Μαντζούνης έχει κλείσει δύο φιλικά ματς στο διάστημα της διακοπής.  Αύριο με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και την επόμενη Πέμπτη με τον Τσικλητήρα Πύλου, αμφότερα στη Μεσσήνη. Το αυριανό με τον Ολυμπιακό (3.30 μ.μ.) έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και χρήματα ώστε να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Η διοίκηση του Παμίσου με ανακοίνωση καλεί τους φιλάθλους να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια: "Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσήνης και των ευρύτερων περιοχών να παραστεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, συνδράμοντας όπως επιθυμεί και δύναται ο καθένας (τρόφιμα, ρούχα κλπ). Ό,τι συλλεχθεί, θα διανεμηθεί μέσω του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης σε συμπολίτες μας, που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Ας αγαπήσουμε λοιπόν τους ανθρώπους γύρω μας και ας τους το δείξουμε! Να είστε όλοι εκεί».

 

Αγωνιστικά, ο Πατσιώτης ξεκίνησε από χθες ατομικό πρόγραμμα ο Μπίσα απουσιάζει με άδεια και οι Μάρκου, Μπομπότσι και Φιλόπουλος έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οσον αφορά τον Τουρλίδα, που εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, από τον Πάμισο υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος μόνο εάν επιστρέψει στην Αιτωλοακαρνανία απ' όπου κατάγεται και όχι για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Μεσσηνίας.