Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 12:56

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ντέρμπι κορυφής σήμερα με Αχαΐα

Γράφτηκε από τον

Ντέρμπι κορυφής σήμερα στην Πάτρα, όπου οι μικτές Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων.

Οι ομάδες του νομού μας θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται σήμερα στην αποστολή για τις δύο αναμετρήσεις.

Στην αποστολή της ομάδας παίδων συμμετέχουν οι Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Γιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Στυλιανόπουλος.

Στην αποστολή της ομάδας νέων συμμετέχουν οι Ζαφείρης, Ζώτος, Θεοδωρακάκης, Κακαλέτρης, Καλογερόπουλος, Κανανάι, Κανιώρος, Καραχάλιος, Κλάδης, Κουτσουρόπουλος, Μιχαλέας, Μπαζίγος, Μπίτσικας, Μπούνας, Μπουρδέκας, Μπουρίκας, Παναγιωτόπουλος, Τσιγαρίδης.

Οι δύο αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο γήπεδο της ΕΠΣ Αχαΐας - "Α. Κάνιστρας". Το παιχνίδι των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και των νέων στις 3 μ.μ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 7.30 το πρωί  από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και θα τη συνοδέψουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΜ και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων κ.κ. Αγγελος Γεωργόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς.

Τα άλλα ματς

Σήμερα θα διεξαχθούν και τα άλλα δύο παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο. Στο γήπεδο ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης θα παίξουν ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης - ΕΠΣ Λακωνίας, στις 9 το πρωί ο αγώνας των παίδων και δύο ώρες αργότερα στις 11 θα γίνει αυτό των νέων. 

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηλείας θα αγωνιστούν ΕΠΣ Ηλείας - ΕΠΣ Ζακύνθου, στη 1 το ματς των παίδων και αμέσως μετά στις 3 το παιχνίδι των νέων. Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχουν οι μικτές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας.

 

Παίδες

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Μεσσηνία 13-0 9

-. Αχαΐα 10-3 9

-. Αιτωλοακαρνανία 11-6 7

4. Ηλεία 7-4 5

5. Λακωνία 2-7 1

6. Κεφαλληνία/Ιθάκη 0-10 0

-. Ζάκυνθος 2-15 0

• Έχουν κάνει το ρεπό τους οι μικτές Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας και Κεφαλληνίας/Ιθάκης

 

Νέοι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Αχαΐα 13-2 9

-. Αιτωλοακαρνανία 9-4 9

-. Μεσσηνία 14-4 9

4. Ηλεία 4-8 6

5. Κεφαλληνία/Ιθάκη 0-5 0

-. Ζάκυνθος 4-11 0

-. Λακωνία 1-11 0

 

• Έχουν κάνει το ρεπό τους οι μικτές Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας και Κεφαλληνίας/Ιθάκης