Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 12:47

Εδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο Πάμισος και Ολυμπιακός Ανάληψης

Γράφτηκε από τον

Για μία ακόμα φορά ο αθλητισμός έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Πάμισος και Ολυμπιακός Ανάληψης έδωσαν χθες μεταξύ τους φιλικό ματς στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης για να βοηθήσουν άτομα που έχουν ανάγκη. 

Οι δύο ομάδες συγκέντρωσαν κυρίως τρόφιμα και ρούχα, τα οποία μέσω του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης θα δοθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσικά το τελευταίο που ενδιέφερε. Για την ιστορία ο Πάμισος νίκησε 5-0 χάρη σε δύο γκολ των Γεωργιόπουλου και από ένα των Λαθύρη, Πατσιώτη και Ηλιόπουλου. Το μόνο αρνητικό από το χθεσινό φιλικό είναι ότι τραυματίστηκε (του γύρισε το γόνατο) ο Σωτήρης Κουτσοπέτρος του Ολυμπιακού και μάλιστα στην τελευταία φάση του φιλικού. Για τον Πάμισο αγωνίστηκαν και πέντε παίκτες από την ακαδημία (Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Τόσκα, Μπορχάν, Λένα).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Γ. Χαρλέπας, Χαραλαμπόπουλος, Δημητρακόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Λαθύρης, Ασημακόπουλος, Πατσιώτης, Ηλιόπουλος, Γεωργιόπουλος. Επαιξαν και οι Τρακάκης, Παπαδόπουλος, Αριστομενόπουλος, Αχ. Χαρλέπας, Καραχάλιος, Τόσκα, Μπορχάν, Λένα

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ανδρεάδης, Βανικιώτης, Ζερβάκος, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μουτσούλας, Κορομηλάς, Αβιζιώτης, Ντοχάς.  Επαιξαν και οι  Κ. Δρουούμης Κουτσοπέτρος, Βλαχάκης, Μπεκιάι.