Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2016 12:56

Με νέο πρόσωπο στο 2017 ο Τσικλητήρας

Γράφτηκε από τον

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε παίκτες έχουν αποχωρήσει για διάφορους λόγους το τελευταίο διάστημα από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Η αρχή έγινε με τον Τόνι Χοτζάι, ακολούθησε ο Γιάννης Αγοραστός και την περασμένη Τρίτη λύθηκε η συνεργασία με τους Δημήτρη Μικελάτο, Ακη Κωστή και Σταύρο Τουλκερίδη. Και αν οι Τουλκερίδης και Αγοραστός δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, οι υπόλοιποι ήταν βασικά στελέχη. 

Στις 17 Γενάρη θα αποχωρήσει μάλιστα και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αγγελος Μπίζος προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, ενώ δεν αποκλείεται η λίστα να μεγαλώσει. Παρότι η διοίκηση τονίζει κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για τα "διαζύγια" που ανακοινώνονται. Μάλιστα οι άνθρωποι του Τσικλητήρα προαναγγέλλουν μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου, με τρεις τουλάχιστον προσθήκες.

Οπως και να 'χει, η μεσσηνιακή ομάδα θα παρουσιαστεί με νέο αγωνιστικό πρόσωπο στο 2017 και στόχο να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή.  Θυμίζουμε ότι οι νεοφώτιστοι έχουν 8 βαθμούς διαφορά από την 15η και τελευταία θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Αγωνιστικά, οι προπονήσεις έχουν ολοκληρωθεί από την Τετάρτη και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Τρίτη, ενώ την προσεχή Πέμπτη θα δοθεί φιλικό τεστ με τον Πάμισο.