Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 13:23

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κρύβει παγίδες το ματς με Φαραί

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται και πάλι η προετοιμασία του Παμίσου.

Οι Νησιώτες επέστρεψαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο και ετοιμάζονται για το πρώτο ματς του 2017 με αντίπαλο τον Α.Ο. Φαραί την Κυριακή στη Μεσσήνη. 

"Θέλει προσοχή γιατί είναι πονηρό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Α.Ο. Φαραί διαθέτει ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και είναι σε αγωνιστική άνοδο. Και μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο ματς μετά τη διακοπή", δηλώνει στο "Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του.  Ο προπονητής του Παμίσου προσμένει φυσικά να μπουν οι "πράσινοι" με το δεξί στο νέο έτος και να μείνουν στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής. Εκτός πλάνων είναι οι Μάρκου, Μπομπότσι και Ασημακόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και φυσικά οι Τουρλίδας και Φιλόπουλος που δεν θα συνεχίσουν στον Πάμισο. 

Στην Κ -15 ο Χαρλέπας

Ο Πάμισος δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής και έτσι ένα ακόμα παιδί από την ακαδημία θα κάνει το επόμενο βήμα. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Χαρλέπα - που έκανε προπονήσεις και με την ανδρική ομάδα-  ο οποίος θα ενταχθεί στην Κ-15 του Αστέρα Τρίπολης. Οσον αφορά τα μεταγραφικά, πρόθεση είναι να αποκτηθούν ταλαντούχοι παίκτες με φιλοδοξίες, που θα αυξήσουν και τις επιλογές, μιας και ο αριθμός του ρόστερ έχει μειωθεί αισθητά.