Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 15:50

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με Σπερχογεία

Με ντέρμπι ξεκινά το 2017 για την Ομόνοια η οποία την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» την πρωτοπόρο της Α1 τοπικής Σπερχογεία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, τελευταία του πρώτου γύρου. 

Η ομάδα της Καλαμάτας βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους από την Σπερχόγεια αλλά και εφτά περισσότερους από Αίαντα και Ηρακλή που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. 

Ουσιαστικά, η Ομόνοια έχει βάλει ήδη τις βάσεις για την επιστροφή στην Α' τοπική, με δεδομένο ότι θα ανέβουν οι τρεις πρώτες ομάδες. Επιπλέον, δείχνει ικανή να χτυπήσει και τον τίτλο, κάτι το οποίο θα φανεί σε μεγάλο βαθμό στο ντέρμπι της Κυριακής. 

Η καλή ψυχολογία αλλά και ο παράγοντας έδρα θα είναι τα όπλα της Ομόνοιας την Κυριακή με τον τεχνικό της Σωτήρη Δημάκη να σχολιάζει για το ματς: "Είναι ένα ντέρμπι καθώς παίζει ο 1ος με τον 2ο της βαθμολογίας. Η Σπερχογεία  με νίκη θα αποκτήσει πολύ σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο ενώ με δική μας νίκη ή ισοπαλία όλα θα μείνουν ανοικτά. Εμείς έχουμε καλό κλίμα, είμαστε μέσα στο στόχο της ανόδου και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την καλή ψυχολογία που έχουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κερδίσει ο καλύτερος».

Η Ομόνοια θα αγωνιστεί την Κυριακή έχοντας την σημαντική απουσία του Αργύρη Κωστόπουλου ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα, από την ομάδα έχει αποχωρήσει και ο Δρογγίτης και δεν υπολογίζεται για την συνέχεια.

 

Μεταγραφικά, η Ομόνοια δεν καίγεται για απόκτηση παίκτη και θα γίνει μεταγραφή μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έρθει στην ομάδα και θα υπολογίζεται και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.