Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 18:23

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 0-0: Εχασε έδαφος για την άνοδο

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο "Παναγιώτης Μπαχράμης" ανάμεσα στον Αίαντα και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις για να σκοράρουν και να φτάσουν στη νίκη, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα οι Καλαματιανοί έπεσαν από την τρίτη θέση που οδηγεί σε άνοδο.

Ο Αίας αναγκάστηκε να παίξει για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο γιατί στο 42' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Μιχαλόπουλος. Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για μαρκάρισμα, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε δεχτεί την 1η για διαμαρτυρία. Αυτό δεν φάνηκε στην εξέλιξη του αγώνα, αφού οι υπόλοιποι παίκτες της Καλαματιανής ομάδας φρόντισαν να μη φανεί το κενό και μάλιστα με τον Μασουρίδη είχαν τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Η πρώτη στο 70' όταν βγήκε φάτσα με τον Αγγ. Δαμήλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω του, η δεύτερη στο 75' όπου εκμεταλλεύθηκε το λάθος αμυντικού και τερματοφύλακα, όμως άργησε να πλασάρει σε κενή εστία και πρόλαβαν οι αμυντικοί να την απομακρύνουν σχεδόν πάνω στη γραμμή. Η τρίτη ήταν στο 79' όταν μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, απέφυγε και τον Αγγ. Δαμήλο και πλάσαρε για να διώξουν σχεδόν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Ο Απόλλωνας στάθηκε καλά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του 90λεπτου με τους Ζοτάι, Ξαρχάκο, Κ. Κορμπή. Όμως και ο ένας βαθμός που πήρε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα χαρακτηρίζεται θετικός.

ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Μασουρίδης, Ζαγαρέλος, Κουλουμπός, Λαγωνικάκος, Στραβάκος, Μιχαλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαφείρης (56' Αντωνόπουλος), Διονυσόπουλος (72' Κανιώρος), Πανταζής (56' Αντεμάι).

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αγγ. Δαμήλος, Πετρόπουλος, Χούτος, Αρ. Δαμήλος, Πανταζόπουλος, Κ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Γ. Καρδάσης, Ζοτάι, Ξαρχάκος (91' Καπρουλάς), Μπογκντάνι (87' Κοστόφ).