Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 18:59

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-3: Με γκολ στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημείωσε στο β' ημίχρονο ο Χανδριναϊκός επικράτησε εκτός έδρας του Νέου Αρι με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να προηγηθούν στο σκορ στις αρχές του β' ημιχρόνου και αυτό το γκολ αποδείχθηκε καθοριστικό για τη συνέχεια. Οι παίκτες ανέβασαν την απόδοση του και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσαν να πετύχουν ακόμη δύο γκολ και έτσι εδραίωσαν τη νίκη τους.

Από την άλλη ο Νέος Άρις παρατάχθηκε στο ματς με απουσίες λόγω τραυματισμών και ιώσεων, που δεν του επέτρεψαν να έχει κάποιον παίκτη για αλλαγή. Έτσι προσπάθησαν για το καλύτερο κυρίως στο α' ημίχρονο όπου είχαν και δύο φάσεις για γκολ με Σταυριανέα και Ε. Σπηλιώτη, όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. 

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Ζωγόπουλος με σουτ και με τον ίδιο τρόπο στο 60' ο Καλδής έκανε το 0-2. Στο 69' ο Λύρας επίσης με σουτ πέτυχε το τελικό 0-3.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Φλέσσας, Κατσιμαγκλής, Κωστόπουλος, Βουρλάκος, Αντ. Μαρκόπουλος, Αθ. Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Μπάκας, Ε. Σπηλιώτης, Σταυριανέας.

 

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Λύρας, Μπιλάλι (65' Μεμουσάι), Παυλέας, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Σαχινάι, Γιάνναρης (78' Κλαρίδας), Καλδής (70' Καρλής), Κότι.