Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 11:15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Για μια θέση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Καλαμάτα και Ανδρούσα άφησαν στις 16 Νοεμβρίου ανοιχτούς λογαριασμούς με το 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Πλέον ήρθε η ώρα να τους… κλείσουν, καθώς σήμερα στις 2.15 μ.μ. θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος η ρεβάνς, με την "Μαύρη Θύελλα" να έχει προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 θα ακολουθήσει παράταση και αν παραμένει το ίδιο σκορ,τότε το εισιτήριο της πρόκρισης θα κριθεί στα πέναλτι. 

Ο νικητής θα διεκδικήσει το τρόπαιο με την Αναγέννηση Παραλίας, η οποία απέκλεισε τον περσινό φιναλίστ Πανθουριακό και προσμένει από τις 14 Δεκεμβρίου να μάθει τον αντίπαλό της. Να σημειωθεί ότι Καλαμάτα και Ανδρούσα θα συναντηθούν την Κυριακή και για την 15η αγωνιστική της Α' τοπικής. Η διαφορά είναι ότι το ματς του πρωταθλήματος θα γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ενώ το σημερινό στο Ασπρόχωμα μετά από απόφαση των ανθρώπων της Καλαμάτας για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Μ.Γ.Σ.

Η Καλαμάτα προέρχεται από την πρώτη ήττα στην Α' τοπική με 1-0 από τον Πανθουριακό και θέλει νίκη με ευρύ σκορ αφενός για να βρεθεί στον τελικό και αφετέρου για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ματς της Κυριακής. 

Εκτός πλάνων είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Γεωργιόπουλος, Κουντάνης και ο Κουκούτσης που είναι άρρωστος.

Ελεύθερος ο Κουρούπης

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του (πολύ πιθανό στον Πανθουριακό) είναι ο Δημήτρης Κουρούπης. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και ζήτησε να αποχωρήσει, κάτι που έγινε δεκτό από τη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας"

Από την άλλη πλευρά η Ανδρούσα θα αγωνιστεί σήμερα χωρίς τον τραυματία Μάλαμα και φυσικά τον εδώ και καιρό τραυματία Κατσίποδα. 

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ για την πρόκριση, αλλά θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση και να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για την έκπληξη. 

 

Τον σημερινό ημιτελικό θα διαιτητεύσει ο Νίκας, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Γεωργαντά.