Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 19:50

A.O. ΦΑΡΑΙ: Καυστική ανακοίνωση κατά Μαντζούνη

Γράφτηκε από τον

Με καυστικό τρόπο απάντησε η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί στις  δηλώσεις του Αλέξη Μαντζούνη.

Ο προπονητής του Παμίσου είπε στο "Notosport" ότι οι καλαματιανοί έπαιξαν… αντιποδόσφαιρο για να πάρουν την ισοπαλία (1-1) στο μεταξύ τους ματς και η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί τον χαρακτηρίζει… Αλέφαντο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Θέλουμε  να αναφέρουμε ότι λυπούμαστε για το ήθος του κ. Μαντζούνη, για τις "λασπολογίες" κατά των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και τους  προπονητή μας και γενικότερα της ομάδας μας. Είναι δηλώσεις που δεν τιμούν την ιστορική ομάδα του Παμίσου, που πρώτα αυτή προσβάλει (προφανώς δεν γνωρίζει ο εν λόγω κύριος ποια ομάδα υπηρετεί). Υποσχόμαστε δε ότι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι, εάν βέβαια είναι ακόμα αυτός προπονητής του Παμίσου, θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, να μας υποδείξει πως πρέπει να παίξουμε για να μπορέσει να μας κερδίσει.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Παμίσου για την πολύ καλή φιλοξενία, όπως άλλωστε γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα μεταξύ μας παιχνίδια.
Υ.Γ.. Θα θέλαμε να πούμε πολλά περισσότερα, αλλά με τον… Αλέφαντο ποιος ασχολείται;".

Η θέση του Γεωργακλή

Τη δική του απάντηση έδωσε και ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί Νίκος Γεωργακλής, ο οποίος δήλωσε στο "Notosport" για το ματς της Κυριακής:
"Πήγαμε διαβασμένοι στη Μεσσήνη και με αντιποδόσφαιρο όπως λένε είχαμε 4 κλασικές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πάμισος δεν είχε ούτε μισή τελική προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο που βγήκε μαζικά στην επίθεση, είχε το δοκάρι με το Πατσιώτη και το πέναλτι. Και εμείς που λένε ότι παίξαμε αμυντικά, είχαμε 4 φάσεις για γκολ", λέει χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί,
Ο Νίκος Γεωργακλής δηλώνει μάλιστα ότι: "Η ισοπαλία μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε πάντα για τη νίκη και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και φαίνεται αυτό και από τα αποτελέσματα. Τα παιδιά τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".
Η συνέχεια για τον Α.Ο. Φαραί περιλαμβάνει το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με το Μιλτιάδη, όπου θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Σπύρος Σεριάτος. Μεταγραφικά, οι καλαματιανοί έχουν έρθει εδώ και μέρες σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Φιλόπουλο, όμως ο παίκτης δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα από τον Πάμισο και ίσως η μεταγραφή να "χαλάσει".