Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017 16:35

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κοντά στο στόχο της εύκολης παραμονής

Γράφτηκε από τον

Το τέλος του πρώτου γύρου της Α1 τοπικής βρήκε τον Απόλλωνα Πεταλιδίου στην 9η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα (φώτο) βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι μέσα στον αρχικό της στόχο που είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Στις τάξεις του Πεταλιδίου υπάρχει ικανοποίηση για την έως τώρα πορεία ενώ θεωρούν πως θα με λίγη τύχη θα ήταν σε ακόμη καλύτερη βαθμολογική θέση, μιας και έχουν χαθεί αρκετοί βαθμοί στα τελευταία λεπτά αγώνων. Υπάρχει πάντως η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πετύχει εύκολα το στόχο της παραμονής. 

Στο πρώτο ματς του 2017 το Πεταλίδι πήρε λευκή εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αίαντα, ενώ την Κυριακή θα υποδεχθεί το Ασπρόχωμα στην πρεμιέρα του β' γύρου, σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι όπου θα στοχεύσει στο θετικό αποτέλεσμα. 

Προς αποχώρηση Ανδρέας και Στάθης Χρονόπουλος

Στο μεταξύ, παρελθόν από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου θα αποτελέσουν οι Στάθης και Ανδρέας Χρονόπουλος. Οι δύο παίκτες ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα και αν δεν αλλάξουν γνώμη η διοίκηση θα τους αποδεσμεύσει. 

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕ Λογγάς παραχωρήθηκε μέχρι το καλοκαίρι ο 16χρονος μέσος Κωνσταντίνος Σαρατσιώτης. 

 

Από την άλλη πλευρά, δύο ακόμη παίκτες της παιδικής ομάδας, οι 14χρονοι Μανώλης Γιαννόπουλος και Ηλίας Γρουζουζάκος θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την ανδρική ομάδα ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην συνέχεια του πρωταθλήματος.