Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 19:23

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: "Στόχος μας η πεντάδα", λέει ο αρχηγός Μ. Μούστος

Γράφτηκε από τον

Η εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Α' τοπικής δεν είχε βαθμολογικό αντίκρισμα για την Σπερχογεία…


Οι "Ταύροι" αν και στάθηκαν επάξια απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο, έχουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο χάρις σε ένα τυχερό γκολ που μπήκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ετσι ο ΑΟΣ έμεινε με ένα μόλις βαθμό μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κάτι που πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Κι αυτό γιατί η ομάδα παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα αποτελέσματα.
Αλλωστε και πέρυσι η Σπερχογεία είχε κάνει άσχημο ξεκίνημα με έναν βαθμό στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, όμως ύστερα πραγματοποίησε φοβερή πορεία και κατέκτησε την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Σίγουρος για την ομάδα του είναι και ο πιο παλιός παίκτης του συλλόγου ο Μανώλης Μούστος που στα 27 του χρόνια, έχει 13 χρόνια θητεία στη Σπερχογεία!
Ο αρχηγός των "Ταύρων" έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και το δείχνει με τις δηλώσεις του: "Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, δουλεύουμε πολύ και σωστά στις προπονήσεις και έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Ως εκ τούτου δεν φοβάμαι και είμαι σίγουρος πως θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν και φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και θα χαθούν πολλοί βαθμοί από όλες τις ομάδες". Για τον αγώνα με την Κυπαρισσία ο 27χρονος αμυντικός επισημαίνει:
"Ηταν η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν μπορέσαμε όμως να πάρουμε ούτε ένα βαθμό. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι άδικο γιατί δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ στο 91'.
Το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα που μου άρεσε και εκτιμώ πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα μιας και έχει πολύ καλό ρόστερ, ειδικά από τη μέση και μπροστά".
Επόμενος αντίπαλος για τη Σπερχογεία είναι το Φαραί στην Καλαμάτα με το Μανώλη Μούστο να τονίζει πως στόχος είναι η νίκη, λέγοντας πάντως πως παίζουν με μια δυνατή ομάδα που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα.