Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2013 10:16

Αποφασισμένος o Μεσσηνιακός για βαθμούς στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το διάλειμμα του κυπέλλου, το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι την Κυριακή με το Μεσσηνιακό να ταξιδεύει στην Ηλεία για να αντιμετωπίσει τη Βάρδα (4 μ.μ.).
Οι "πράσινοι" θα δώσουν αύριο το τρίτο εκτός έδρας ματς σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές και ελπίζουν ότι θα συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών. Διότι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από το Μεσολόγγι, ο Μ.Γ.Σ. νίκησε εκτός έδρας τον Πανναυπλιακό και εντός τον Εθνικό Σαγέικων και θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία.


Στα θετικά και ότι ξεκουράστηκαν όλοι σχεδόν οι βασικοί την περασμένη Κυριακή, μιας και στο κύπελλο με αντίπαλο πάλι τον Εθνικό, υπήρχαν 9 αλλαγές στην 11άδα.
Κόντρα στη Βάρδα ο Δημήτρης Τσάκωνας θα επαναφέρει στο βασικό σχήμα τους παίκτες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του στο ξεκίνημα της σεζόν.
Ετσι ο ο Κυριακόπουλος θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα (από δεξιά) θα είναι οι Νινιός,  Κουρεντζής, Μπαστακός, Δασκαλάκης. Αμυντικά χαφ οι  Αργυρόπουλος, Μπεγέτης και στις πτέρυγες οι Χελάς, Ταχματζίδης. Ο Τσουλάκος θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από το Βιτάλι που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Το ευχάριστο είναι ότι το τεχνικό τιμ έχει πληθώρα επιλογών, αφού αποθεραπεύτηκε και ο Μπιμπίρης (κεντρικός αμυντικός). Οι μόνοι που δεν υπολογίζονται είναι ο τραυματίας γκολκίπερ Ζησιμάτος και ο τιμωρημένος Πετρόγιαννης.
Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης - χαλάρωμα.
Οι "πράσινοι" θα αναχωρήσουν για τη Βάρδα την Κυριακή το πρωί με σκοπό να επιστρέψουν στη βάση τους με  βαθμολογικό όφελος.
Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα εκτός έδρας με 1-0 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, αλλά είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες και μάλιστα η μία στην Καλαμάτα με 1-0 απέναντι στη "Μαύρη Θύελλα". Με το ίδιο σκορ επικράτησαν στην Ηλεία και της Ερμιονίδας. Με άλλα λόγια και τα τρία παιχνίδια έχουν κριθεί στο γκολ.  Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το αυριανό παιχνίδι για το Μεσσηνιακό, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για αίσια έκβαση.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Μανούχος (Αργολίδας) με βοηθούς τους Νενεχούμη (Αργολίδας) και Νίκα (Αρκαδίας). Παρατηρητής θα είναι ο Λαγός (Αχαϊας).